Destek Oyundan ıyı anlayanlar ıcerı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6ALEMLER4 tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6ALEMLER4

6ALEMLER4 User

mrb arkadaslar sıze oyunla ılgılı sorunlarımı bıldırmek ısterım ıns yardımcı olursunuz
    oncelıkle seref puanı verdıgınız hasarı etkılıyor mu yanı sıralamadan dusme acısından gorevler cok ıyı etkılıyor sıralamadan fazlasıyla hızlı dusuluyor tabı suanlık pekı serefı en cok veren kapılar verdıgı seref verdıgımız hasarı etkılıyor mu yanı ben havoclarımı tamamlasam lf4 lerı kappadan cıkartmak yerıne kutu acsam bunu belırtmemın sebebı katlayıcı ve ındırım paketını artık almasam olur mu yanı herkule ıhtıyacım yok ama seref konusunda kararsızım eger verılen hasarı etkılıyorsa almak zorundayım veya seref mı onemlı rutbe konusunda tp mı ?
    ılgılnız ıcın sımdıden tskr ederım onerılerınızı beklıyorum...

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Şeref puanının vuruşa bir etkisi yoktur. Havoçları tamamladığınızda %10 luk bir hasar etkisi yapmaktadır.(Gemideki lazerleri etkilemiyor, droitteki lazerlere etkisi vardır.) Rütbe puanı için şeref puanı daha etkilidir. Rütbe puanı hesaplaması için ayrıntılı bilgiye buradan bilgi alabilirsiniz.

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat ediniz. Konuyu şimdilik taşıyorum.

Keyifli Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Moduma ek olarak şeref - ye düşerse eğer o zaman hasarınızı düşürmektedir.

İyi forumlar

4. 6ALEMLER4

6ALEMLER4 User

ılgınız ıcın cok tskr ederım ılgılı moderatorler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.