Oyundan nasıl zevk alabilirim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve WATSKENAYDU tarafından 3 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar indoctrine oil ile alınan gemiler yok 125k uri var tüm droit uçuş düzenleri var full lf4 11 prometheus var hiç arkadaşım yok şimdi ben bu *** oyundan nasıl zevk alabilirim tekrar oynamaya başlasam tüm bu botlara rağmen zevk almam için nerelerde kasmam gerekir ne yapmam gerekir eğlenceli keyifli vakit geçirmemi sağlayacak tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...çocukluğumuz oyunu malum bıraksak da özlüyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2019
  2. Arkadaş bul. Yani başka çözüm yok zaten.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2019
  3. Öncelikle güzel aktif bir klan buluyorsun.Whatsapp,discord,ts grupları var ise katılıyorsun.Malum tek başına çekilecek bir oyun değil darkorbit.Muhabbet le beraber toplu savaşlar,kasılmalar yapıyorsunuz diyeceğim odur ki zevkli olmaya başlıyor.Benim gibi çekinmeden katıl ts lere wp gruplarına ;) hali hazırda 3 klan arasında yaklaşık 20 ye yakın aktif arkadaşım var

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. bu saatten sonra yeni arkadaşlıklar çok zor...hadi kurdum diyelim nasıl kasıcam hesabımı

5. Merhaba,

Değerli oyuncu oyundan zevk almak istiyorsanız çeşitli şeyler yapabilirsiniz. Örneğin arkadaşlarınıza etkinliklere katılabilirsiniz.
    Pvp maplerinde savaşabilirsiniz. Diğer haritalara baskın atabilirsiniz.Toplu görevlere gidebilirsiniz. Discorda vb ortamlarda arkadaşlarınızda iletişim halinde bulunabilirsiniz.
    Buradan forumda arkadaş arayabilirsiniz. Buradan arkadaş arama kriterlerine bakabilirsiniz. Siz ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onları yapmaya devam edin. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

⚪ŞahinBey⚪ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  6. Savaş halinde olduğunuz klan varsa oto pilot takılanları kesebilirsiniz. Olmadı diğer şirket haritalarına giderek yine oto pilot takılanları kesebilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken pushing sistemine takılmadan yapmaktır. :) :D

7. Armitage

Armitage User

10dk girip gunluk gorevleri yapip cikiyorum. Aksam dostluk kurup bi klana giriyorsun sabah hepsi botta. Zevk icin oynanacak bir oyun degil.