Oyundan soğudum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Seyyah_ tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Merhaba

Şu oyuna , hem zamanımı hem paramı harcıyorum..
    Ne uğruna ? 2-3 saat keyifle oyun oynayıp stres atma uğruna..
    Gelin görün ki , hile ile oynayan oyuncuların giderek artması beni bu oyundan soğutmaya başladı.
    Oyun yöneticisi arkadaşlardan ricam , lütfen bot kulllananlar ile ilgilendiğiniz kadar hileli vuruş kullanan oyuncularla da ilgilenin.
    Benim hesabım ful denecek nitelikte olamasına rağmen 200 bin vuruş yapamıyor , bu oyuncular nasıl oluyorda hem kalkan , hem hız , hem de 200 bin ve üzeri vuruş yapabiliyor ? bunu bana birileri izah edebilir mi ?

2. Onlar üstün oyuncu :D:D Şaka bir yana hem hız+kalkan hemde 200k üstü olmaz.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Yeni Çıkan Burgu uçuş düzenin sağladığı bonus ile , x4 + x6 karışımının verdiği hasar toplam + 200.000 hasar verebilmektedir.

Bunların dışında , İnternet hızında ki değişikliklerden dolayı rakibin size sıktığı cephanenin toplam hasarı yansımış olabilir.

Eğer oyuncunun hile yaptığını düşünüyorsanız , Gerekli kanıtları alıp ( Video ) Support ' a başvurabilirsiniz.

Bunun dışında hile kullanan oyunculara yönelik çalışmalar her zaman yapılmaktadır.

Yapımcıdan Bot Hakkında Notlar konusunda da yapımcıdan bir duyuru yapılmıştır.

Hile kullanan oyuncular hakkında eninde sonunda işlem yapılacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.