Oyunla alakalı bir hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B★O★Z★K★U★R★T★58 tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba,herkese kolay gelsin.
    Benim sıkıntım oyuna girerken ve hatta oynarken oyun sürekli bir mesaj gönderiyor.
    İşletim sistemim Linux/Ubuntu Google Chrome
    İşletim sistemimle alakalı bir sıkıntı yok 1 senedir oynuyorum ilk defa böyle birşey görüyorum.
    İşte hata mesajı.

2. Kardeş internet Sayfanı değiştir Opera,Mozilla gibi internet kullan ? daha iyi olur chrome biraz ? sıkıntılı oluyor herkes için
    Keyifli Forumlar...

3. Yani bilmiyorum tüm bilgilerim chrome'da firefox baya kasıyor.Hem şimdiye kadar sıkıntı yokken şimdi olması garip değil mi?

4. Kardeşim ilk önce modem veya internet cektiğiniz kişinin reset lemen daha uygun dur veya, başka bir internet protokolüne geçmen lazım ben suan opera kullanıyorum ? operada her hangi bir sıkıntı görülmedi ? sanada tavsiye ederim
    Keyifli Forumlar .

5. Linux/Ubuntu için mevcut mu? Opera
    Keyifli Forumlar..

OoO_NuC3R_Tr_OoO bunu beğendi.
  6. BonusRasta

BonusRasta User

Bu sistemi kullanmıyorum ama bir ara bende de oluyordu. Java'yı güncelledim geçmişti. Opera biraz daha iyi ama dene sevmezsen kaldırırsın

7. Çok teşekkür ederim :D.
    Zaten Windows gibi sağlam bir işletim sistemi buda :D darkorbit windows'e özel değil.Yani demek istediğim başka arkadaşlarda karşılaşabilir bu sıkıntıyla kolay gelsin.
    Konu'da belirtilen sıkıntı çözülmüştür.

OoO_NuC3R_Tr_OoO bunu beğendi.
  8. OLAY KAPANMISTIR DİYELİM :D
    Keyifli Forumlar.

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevapları veren arkadaşlarımıza teşekkürler tekrar sorun yaşarsanız lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.