Oyunla ilgili bir kaç görüşe ihtiyacım var .

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve THE_WİN1 tarafından 2 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. THE_WİN1

THE_WİN1 User

30k urim var 3irisim 5bo2 hız elit full oynadığım serverda açık arttırmalar ucuz pet yok gemi goli leonov vengance var hasarım baya az uri ile petmi aliyim credits ile ilk olarak neyleri tamamlıyayım bi yardım.

2. DPrealslim

DPrealslim User

sakin pet alma kardesim daha çok erken urini biriktir arge yap yada kapi ac eger acik artirma ucuzssa ama sakin pet alma bu hesapla zaten pet almakla bitmiyo neyse o ayri konu
    :D

3. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Öncelike konu başlığını değiştirmelisiniz . Yardım , Acil ve bu benzer konu başlıkları açılması yasak aksi taktirde konunuz silinecektir .

Probleminizle alakalı öncelikle tavsiyem irislerinizi fullemenizdir .

İyi forumlar

4. THE_WİN1

THE_WİN1 User

peki uri ile özel kapı günlerini biriktirip kapiyami veriyim lf3 mu aliyim uriyi napiyim

5. pet ne kadar erken o kadar iyi. çünkü kamikaze 3 ü almak için 8 lvl pet lazım ve 10-15 lf3 ü olan herhangi bir gemi saatte 6-8k arası uri kasabilir. artı kasılırken petine kutu da toplatırsın veya paladium toplatabilirsin. eninde sonunda alınacak bir şey, hele ki kasılması gereken bir şey bana göre pet ilk alınacak şeylerden biri... diğer soruna gelirsek eğer çok ucuzsa önce iris. ama lf3 almanda da fayda var (kredi ile)

sana verebileceğim en iyi 2 tavsiye. kredi ile iris lf3 falan alacam diyorsan leonov ile devolarium takıl. ki bana göre uri kasman doğrusu, kredi için birilerinden yardım istesen daha rahat olur. uri kasmak içinde 1-3 1-4 de devolarium ve sibelarium dışında ne varsa kes. ama odak noktan avantaj kutuları olsun. bu şekilde minimum 4 bin uri kasabilirsin el çabukluğun varsa.. veya direk 4-1 4-2 4-3 pvp lerde kutu topla yine bi 4-5 bin uri garanti

uriyi en azından 8 arge mümkünse 13 arge yapmak için kullan krediyle alınabilecek şeylere uri vermemeye çalış. tabi senin kararın ben yaptığım şeyleri aktarmaya çalıştım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.