Oyunla ilgili düzeltmeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *[INFAZCI]* tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni birşeylere kafa yormayıp bulunanlara düzenleme yapılsın darkorbitte süreler ( tasarım, pet vs) kısaltılsa görevler kolaylaştırılsa ve her ay 2-3 hediye kodu gönderilse oyunculara daha güzel olur…

2. kod olabilir bu arlar hiç kod yok futbol kodu gelmeli bence

3. katılıyorum sana futbolla ilgili kutular güzel oldu ama bi iki kod verseler heyecan olurdu oyuna baglayacak ufak tefek seyler olurdu en azında

4. Evet 200-300 gg enerjı verse mesela bir kod ya da 4-5 anahtar ya da cephane. Herkes için güzel olur.Daha önce 200 gg gelmişti kodla gelmemıstı ama neden gelmıstı bılmıyorum :D

5. kodla bir yada 2 anahtardan fazlasını vereceklerini sanmıyorum ama gg konusunda katılıyorum dediğin gibi bi ara gelmişti de.. sonuç olarak artık bir kaç bin elit mermiden de öteye gidilmeli ama

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

-1 kardeşim biz darkorbit e için çektiğimiz paralar boşa gider eski oyunculara haksızlık olur zaten doğruyu söylemek gerekirse darkorbit özel günlerde zaten yollluyor :D

7. oldu beleş çar dağıtsınlar biz zar zor dizmeye çalışıyoz

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.