oyunla ilgili öneri/şikayet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 4747нαуαℓ4747 tarafından 13 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler bayanlar fark ettinizmi bilmiyorum ama dakrorbit genelde en çok silah üzerinden ilerliyo bu kötü değil yeni kasılmalık silahlar filan iyi ama son dönemlerde hiç savunma amaçlı bişey yok adam geliyo beyazla 60-70k sıkıyo beni haliyle eritiyo kolayca bo 2 belki oyunun ilk zamanlarından beridir var ve hala en çok kalkanı veren o bu saçmalığı tek ben mi görddüm bilmiyorum ama bence yeni savunma teknolojileri ve eşyaları da çıkarılmalı silahları geliştirmekten vazgeçin artık oyunda tek yiyipölerek kimse zevk almaz ve nedense herkes fullemiş yenileri tekliyolar adam ful bo3 takıyo yine tek yiyo sonra oyunu bbırakır haliyle neden çünkü savunma üzerine uzun zamandır eşya ççıkarılmadı en büyük savunma yeniliği halka uçuş düzeni kalkana müthiş bonus veriyo fakat fiyatı kasılmakta olan birinin alması için aşırı pahalı ve ne yazıkki açık arttırmada yok buna bi çare getirilmeli yeni kalkanlar yeni savunma eşyaları yeni gemiler özellikle silahı arttırılmış olmak yerine jeneratörü arttırılmış bunlar düşünülebilir mesela gidipte yeni silah verip adamları diğerlerini daha kolay kesmesini sağlamak size sadece oyunvu kaybettirir çünkü herke kolay kolay yenilgiyi kaldıramaz ve elinden bişey gelmiyosa eğer oyun sonuçta der bırakıp gider

2. GREED

GREED User

Şimdi bir admin gelip diyecek ki konunuzu kilitliyorum anket ekleyerek güncelleme fikir havuzuna açabilirsiniz.

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bazı silahların mevzili çok uzak değil fakat verdiği hasar puanı güzel gelebiliyor tercihinize kalmış bir şey.

Eskiden oyunda gelişmek bu kadar kolay değildi montaj yoktu.

Çeşitlerin biraz fazla olması yanıltmasın sizi, gelişmek isteyen her oyuncu hesabına gerekli zamanı ayırdığında çok zorluk çekmez.

İyi forumlar...

4. mesele geliştirmek vesaire değil yanlız benim anlatmaya çalıştığım mesele oyunda saldırı yönünde daha fazla eşya daha fazla ucuş düzeni daha fazla mermi vesaire ve gittikçe artıyor fakat mesela birazdan kalkan çıkarılabilir bu çıkarılan silahlara karşı iyi koruma sağlayan kalkan teknolojileri de oyun için gereklidir.

mesela atıyorum yeni bi kalkan çıkarılır tanei 20bin kalkan puanı verir ama az doldurur yada absorbesi az olur veya kalkan puanı az olur savaş esnasında ufak ufak tamir edebilir kendini tıpkı elmas uçuş düzeni gibi yada yeni bir jeneratörle mesela darbe puanlarını güçlendiebilirsiniz tıpkı yeni lf4-hp deki darbe puanı bonusu gibi ufak da olsa işe yarayabilir.

yani bu gibi fikirler üretilip oyunda canlandırılmalı ama son zamanlarda bu yaratıcılık sadece silahlarda kullanılıyor ve oyun artık kim önce vurursa o öldürür olayına kalıyor halbuki biri saldırısını güçlü yaparken diğeri aynı şekile güçlü bi savunma yapabilir hayatta kalmak için ama şu zamanlarda yeni silahların etkilerine göre geliştirilen savunma eşyaları pek bulunmadığı için oyuncuların en büyük çaresi kaçmak oluyor ve kaçamadıklarında insanlar ya hırs yapıp hayal kırıklığı yaşıyo hada oyunu zevksiz bi şekilde oynuyor.

Bu konunun dikkate alınmasını ve konuda bahsi geçen birçok yeniliğin oyun içerisine olabildiğince uygulanmasını tarafınıza arz ederim.

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sizi dediklerinizi aslında anlıyorum.

Eskiden savaşlar daha uzun sürerdi ve heyecanlı olurdu.

Şuanda gelen lazer türleriyle savaşlar daha kısa sürüyor.

Bu yeni kalkan fikri bana görede güzel bir fikir.

Biz bunu raporlara ekleyelım.

Sizlerde güncelleme ve fikir havuzuna bununla ilgili detaylı bir konu açın bu şekilde daha verimli olur.

Konuyu açtınızda ilk artı oyunuz benden olucaktır.

İyi forumlar..

6. gerekli yerde konumu açtım ve fikirlerimi sundum diğer oyunculardan ve hatta sizden de fikirlerinizi beklerim açtığım konu burada =

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle link paylaşımı yasak.

Konunuzu gördüm lütfen o konunuza anket ekleyiniz.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.