Oyunmu Tuhaflaştı Yoksa....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ECHQ*** tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Superbowl hediyesi DOSUPERSUNDAY kodunu gir gözlerin kamaşsın...:)) Tamam uzundur anladık oyunculara değer anlayışı bigpoint in farklı ama lütfen akla hakaret etmesinler. Bu iki oldu üç e götürmesinler alay konusu olmasın bu oyunu oynayanlar. Verecekleri ikinci sınıf hediyeye kalmadı oyunu oynayan arkadaşlar. Ayıptır...Kodu veriyor kod kulanılmış süresi geçmiş...

2. 3-4 şubat yazıyordu

4-5 Şubat tarihleri arasında DOSUPERSUNDAY kodunu gir ve aşağıdaki Superbowl etkinlik içeriğini kazan.

3. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Her zamanki bigpointin alışkanlığı. Beceride sıkıntıları var başarmak noktasında sorun yaşıyorlar..Uzun yıllardır bu şekilde şahsım adına ümid vaaddetmiyorlar diye düşünüyorum....

4. gayet iyi geldi bana sonuçta bi hediye. çok eleştırıliyor ama okadar oyn oynuyorum hiç birinde hediye veya bu kadar cok etkinlik görmedim(diğer oyunlara kıyasla). .Ama su varki oyun çok uri istediğinden etkinliklerden verilen miktarın yetersiz kalması tek sorunu..yinede sağolsunlar .depolis var bugun gırdım inş darkobıtın sonu da o olmaz..moralim bozuldu onu görünce.

5. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Hediye gelse biraz moral olurdu. Alabildinmi bilmiyorum ben alamadım ve konuyu bunun için açtım. Kod kullanılmış yada süresi dolmuş cevabı geldi herzamanki gibi..

6. daha 4-5 şubat gelmedi.gelince aktifleşecek

7. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Kendimi daha kötü hiseediyorum :))

8. ozaman devam et

9. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Fena çuvalladım kimseye çaktırma özellikle Cubiter modum görmesin büyük hayal kırıklığına uğrar....

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  10. Kardeşim kodu belirlenen tarihler arasında girersen işe yarar. Şuan için kod pasif durumda. Oyüzden de öyle bir uyarı alıyorsun. Hem şikeyet edip hemde kodu kullanmaya çalışanlar da beğenmiyorsan kullanmayıp tepkini göster...

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Uğramam ,sizi arada şikayet ederkende olsa görmek büyük mutluluk.Bazen tarihleri bizde karıştırıyoruz.Önemli olan sonradan da olsa farkına varmak :)

4-5 Şubat tarihleri arasında DOSUPERSUNDAY kodunu gir ve aşağıdaki Superbowl etkinlik içeriğini kazan.

RSB-75 – 5,000
    Extra Energy – 200
    Green Booty Keys – 15
    UBR-100 – 1000

Umarız sorun çıkmaz.

Keyifli forumlar..

12. kullanılmıyor o kadar denedim

13. Aynen kullanılmıyor sistem çok düzgünmüş gibi bi de caphca kod koymuşlar o zaten hatalı yani yine fiyaskoooo

14. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Cubiter modum konu girişinde yazdıklarım bigpoint tarafından doğrıulandıp teyid edildi:))

15. haci.

haci. User

bu kodu kuponlar olan kıısımda mı kullanacaz deniyorum hata diyo..

16. *ECHQ***

*ECHQ*** User

kuponlar kısmında kullanılacak doğrudur. Kullandıktan sonra invalid diye bir ifadeyle karşılaşılacak....

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kod sisteminde de hata var zaten ihaledeki gibi, bundan dolayı olabilir.Şu anda bilmiyorum bilgi verilmedi,ancak üzgünüm.İleri saatte bilgi alırsak paylaşabiliriz.

Keyifli forumlar..

anakin5555 bunu beğendi.
  18. anakin5555

anakin5555 User

yeter yahu bir etkinlikte sorunsuz olsa ne olur!

19. capta kodu devre dışı bırakın teknik ekip

20. helebidur2

helebidur2 User

neyi paylaşacaksınız anlamadım.yılbaşındaki gibi olmadı beceremedik diyecekseniz hiç kendinizi yormayın..:)

HSWCloud ve ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.