Oyunu açamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EfemGarage tarafından 17 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EfemGarage

EfemGarage User

cyborg gemisi ile zeta ya atladım we oyun attı ve baslaya bastıgım zaman oyun açılmıyor ne yapmalıyım

2. hiç bir şey yapamıyorsun maalesef, kaç saattir böyle. Artık bıktık usandık.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda genel anlamda bağlantı ve lag sorunu bulunmaktadır. Sorunların düzelmesini bekleyiniz. Gerekli sorun raporu oluşturulmuştur.

İyi Forumlar Dilerim.

4. EfemGarage

EfemGarage User

ben sımdı 2 kat kazanma war dıye uri aldım kapı açtım bu sorun yuzunden yapamadıgın kapılar ne olacak peki.!
    her kapı yaptıgımda o zaman 2. hedıyeyi vereceklermı
    saçma sapan iş

5. Hı hı verirler kardeşim ama neyi verirler orasını bilemem :)

6. EfemGarage

EfemGarage User

saçmalıktan başka bişey değil 4 sene öncede aynı N/A oyun simdide aynı hiç bir yol kat edememişler.!!
    oyuna bir şey katalım derken oyundan sogutan tek firma bigpoint
    daha girmeme gerek kalmadı hesabımıda kapatsınlar kafalarına göre selametle

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Silinen mesaj içerikleri moderatörler tarafınca gözükmektedir. Üslubunuza dikkat ediniz. Sorunun genel bir sorun olması sebebi ile yapacak birşey bulunmamaktadır.
    Uyarı notu düşülmüştür.

İyi Forumlar.

8. Merhaba ben de plutus kapısına atlamaya çalışyorum fakat alta butonuna tıkladığımda oyun donuyor, kapatıp tekrar açtığımda da oyuna başlamıyor sürekli bağlanıyorda kalıyor gemi değiştirdiğimde düzeliyor. bu genel bir sorun mu ? Kapıyı yapamıyorum çünkü !

9. aynisi saat 1den beri bendede var

10. Zeta Kapısı Girmeyi deniyorum girmiyor. Sorun bildiriyoruz çözüm yok . ne yani bu kadar insan kapı için o kadar uri feda ediyor siz lag ya da ping çıka çıka bu pazar günü mü çıktı o sorun. ( telafi olarak pazartesi günü galaksi kapısı çift ödül istiyoruz.)

11. Sıralama için cc ile yapayım dedim kapının yarısında çok fazla kişi olmuş diye attı bir kaç saat sonra tekrar girdim yaptım bitirdim lakin süre yazmadı ?

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Dün yaşanan teknik sorunlar sebebi ile Zeta, Plutus (kolay ve normal), Alfa ve 3-BL girişlerde sorun yaşanmaktaydı. Teknik ekibin bu sorunu çözmüş olması gerekiyor. Tekrar deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar.