Oyunu aynı evden aynı internetten oynama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve umutcanbingol tarafından 26 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , ben battle star galactica koduyla oyuna döndüm ve abim ile oyunu oynamaya karar verdim. Merak ettiğim şey şu ben abimle grup kurup npc kessem görev yapsam veya pvp ye çıksam adam kessem ve bunun doğal olarak aynı internet bağlantısı üzerinden olacağını düşünürsek, herhangi bir ceza gelme ihtimali varmı? Yani ben abimle bu oyunu oynayabilirmiyim gönül rahatlığıyla pushinge giriyormu veya onun benzeri bir suça?

2. İnternet Kafelerde oyun oynanamaz olurdu öyle bir şey olsa

Spinaci ve umutcanbingol bunu beğendi.
  3. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Birbirinizi bilerek defalarca kesmediğiniz sürece (pushing) bir şey olmaz.

4. _01_

_01_ User

iki gemi farklı kullanıcılar ile oynandığı sürece ve biri kasıtlı olarak diğerinin karına çalışmadığı sürece sıkıntı olmaz

5. Hayır, karsöz konusu değil birlikte oyuna başlıcaz 2 tane bsgo kodlu gemi var elimizde. Yani birlikte olcagımız için genelde görevler vesaire sürekli grup olucaz. aynı şirketiz zaten birbirimizi kesmke söz konusu değil.

6. Benim cevabına tamam dediniz ama hiç bir değişiklik olmadı

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Pushing ihlali yapmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz :)

İyi forumlar

8. _01_

_01_ User

nasıl yani hocam

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

GİŞ'te ve aşağıda belirtilen kuralları ihlal etmediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır.
    İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.