oyunu başlatamıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΛΓÐЦS_ŦØΓΞVΞΓ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunun hangar bölümüne giriş yapabiliyorum zorda olsa fakat başlat çalışmıyor

2. Merhaba ,

" Bağlantı kuruluyor... " ekranında kalıyorsa bilgisayarınızdaki virüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz.

İyi forumlar.

3. ana sayfaya geçte olsa girebiliyorum fakat başlat a basdığım zaman oyun başlamıyor.Yükleniyor sayfası açılmıyor.

4. Merhaba ,

Yükleme penceresi açılıp yükleme tamamlandıktan sonra mı giremiyorsunuz yoksa yükleme penceresi hiç mi açılmıyor ?

İyi forumlar.

5. diğer sunuculara da bağlanamıyorum...

yükleme penceresi hiç açılmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2014
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Çerezleri temizleyip tekrardan deneyiniz lütfen ve Flash player güncellemesini kontrol ediniz. Ekranda herhangi bir uyarı mesajı alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız lütfen hata mesajını buraya yazınız.

Keyifli Forumlar

7. ve çok yavaş örneğin skylab a girmek için komut veriyorum çok geç giriş yapıyor.

çerezleri temizledim flash player güncel eset kapalı ama yinede maalesef giremiyorum.Ayrıca sayfalar çok geç açılıyor

8. Merhaba ,

Eğer kablosuz bağlantı kullanıyorsanız sinyal zayıfladığı zaman bu tür sıkıntılar meydana gelebiliyor.

İyi forumlar.

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ekranınıza herhangi bir uyarı mesajı geliyor mu? Eğer ki gelen bir hata varsa lütfen hata mesajını bize bildirin.

Keyifli Forumlar

10. hayır hiç bir uyarı mesajı yok sadece çok yavaş .

11. ben hesap bilgilerimi yazdım 10 saniye sonra bu hatayı verdi defalarca denedım aynı hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz ?

resim cıkmadı bu hatayı veriyor

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İnternet bağlantı hızınızdan kaynaklı olabilir.

Keyifli Forumlar

13. hızımı test ettim sorun yok nette başka yerlerde sorun yaşamıyorum.

komutlara hiç tepki vermiyor oyun ana sayfası

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yaşamış olduğunuz sorunu Teknik ekibimizdeki arkadaşlara ilettik ve sorunla ilgileniyorlar.

Keyifli Forumlar

15. tamam, konuyu sürekli takip ediyorum sizden haber bekliyorum teşekkürler

16. manyaak

manyaak User

aynı sorun bendede var bunu yeni hesap açıp girebildim önceden olan hesaplarımın hiç birine giremiyorum en az 5-6 tanesini denedim hep bu hata.

17. Şuan düzeldi arkadaşlar tekrar deneyin.

18. benımde vardı eskı oynamadıgım charları denedım gıremedım onlarada yenı bıtane actım girdi

19. Youjin

Youjin User

aynı hatayı benimde yazdı sadece maxthon tarayıcıyla oyuna giriş yaptı bi dene istersen

20. Merhaba ,

Arkadaşlar TR3 - TR4 ve TR5 sunucularında denemeler yaptım. Yüklenmeler ve oyuna girişlerde sorun yaşamadım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.