oyunu başlatamıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΛΓÐЦS_ŦØΓΞVΞΓ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yine aynı hatayı veriyor :( farklı tarayıcılardan denedım cerezleri sildim denedım olmadı

2. tr1 deneyim bakalım nasıl olacak ayrıca ben sunucuların hiç birisine bağlanamıyorum.

3. Yeni düzeldi SMod'um.

4. [​IMG]
    burda bekleniyor yazıyo hemen ardından tekrar geliyor hata düzelmedi :(

5. Merhaba ,

Buyrun ;

İyi forumlar.

6. sanırım sorunumuz aynı ben girebiliyorum sadece

7. Az önce DNS önbelleği temizledim girdi.

Nasıl diye soracak olursanız.

Çalıştır > cmd > ipconfig/flushdns > exit de.

Çerezleri temizle ve tekrar dene.

8. modum sıkıntı bende tamam da nasıl bağlanacam onu öğrenmeye çalışıyorum sadece

9. tamam buldum dns ayarını 2 hafta once 4 2 2 1 - 4 2 2 2 olark değiştirmiştim support bu yöntemi yazmıştı bana oyunu başlattıgımızda YÜKLENİYOR yazısında kalıyordu bu dns ayarını kullanınca düzelmişti şimdi otomatik dns al olarak işaretledim oyuna girdim

oyuna giremeyenler için arkadaşlar denetım masasından AĞ VE İNTERNETİ açın ardıdından AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİNE TIKLAYIN sol üstte BAĞDAŞTIRICI AYARLARINI DEĞİŞTİRİN kısmına tıklayın eğer kablolu bağlanıyorsanız kabloluya wifi ise wifiye sağ tıklayın ve ÖZELLİKLER diyin orada İNTERNET PROTOKOLÜ SÜRÜM 4 olanı açın aşağıda DNS SUNUCU ADRESİNİ OTOMATİK OLARAK AL kutucugu işaretleyin ben öyle yapınca düzeldi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2014
  10. vaybe mod gemisi :D bu arada pet ismi sorun olabilir gizlilik açısından :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Petin ismi gözükmediği için birşey olmaz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.