Oyunu Bırakacaklara Tavsiyeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 28 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhaba herkese biliyorsunuz artik oyun resmen öldü benim gibi canınıza tak ettiyse birakmayi dusunuyorsaniz dogru yoldasiniz demektir.

Bu oyun gerek oyuncu kiltesi gerekde getirdigi yenilikle ile gittikce vasatin altinda bir oyun olmaya basladi paranizi daha kaptirmayin bu oyuna.

Tavsiyeler;

1) Bazilarimiz bu oyuna sigaraya , kahveye gidip yatiracagi parayi veriyor ozellikle 40-50 yasinda ki amcalar , dayilar. Benden size tavsiye bu oyuna para vereceginize tutun parayi gidin altin , euro , dolar alin birikim yapin.

2) Bunu 20-10 yas grubuna soyluyorum tabi bunu buyuklerde dusunebilir yabanci diliniz yoksa yabanci dil yapin.

3) Bu oyunu birakacaksaniz gemiyi bosaltin acimayin yoksa birakamazsiniz yada gemiyi satin elden cikarin bir sekilde.

4) kendinizi gelistirin.

5) hobiler edininin ve guler yuzlu olun ahlakiniz , imaniniz ve maliniz yerinizde olsun asla ahlakinizi bozuntuya vermeyin.

Hadi bana eyvallah.

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2017
  2. Tamamen iradeye bağlı. Hiçbir tavsiye işe yaramayacaktır.

3. kral61

kral61 User

oyun bitti zaten oynayan kac kisi kaldi turkiye ekibini kutlamak lazim :) oyun nasil bu hale getirdiler merak ediyorum d.D

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Siz türkiye ekibini devamlı suçluyorsunuz anlıyorum derdinizi anlatacağınız tek yer burası ama inanın bizler her hafta sizlerden gelen sorunları raporlayıp bildiriyoruz.

Tek yetkili merci genel merkezdir ki yetkili birimde çalışmalarını sürdürüyor.

İyi forumlar.

GREED bunu beğendi.
  5. Lion hep Türkiye ekibi diyorlar da Türkiye'de oyuna yazılımsal ve donanımsal olarak müdahele edebilecek ekip var mı?

6. _DODGE_

_DODGE_ User

LAG 1 AYDIR VAR

ne halta yarıyor bu almanya o kadar para nereye gidiyor ?

Hadi oyunuda bozdunuz tamam forumunda canını okudunuz...

7. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bu konuda herhangi bir fikrim yok ama zannetmem türküyede yazılımsal konulara müdahale etsin.

iyi forumlar.
    Merhaba,

Bu konuda bir fikrim yok ama zannaetmiyorum türkiyede yazılımsal konulara müdahele edilsin.

İyi Forumlar.

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin, Bu konuda size kimse hakaret veya ağzınızı bozacak hakkı tanımaz.

İyi forumlar.

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Hala uslup diyor :D

Oyunda ki şeylerden haberin var mı ?

Bana hala uslup diyorsun :D :D :D

Ya biraz gelişin vallahi bıktım yani 5 senedir uslup uslup uslup...

Başka bir şey yok hep aynı laf arkasından laf koyar gibide bannladıktan sonra cevap yazıyorsunuz...

Umurumda değil al bannla çokta tın.

9. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Evet üslubunuza dikkat etmeniz gerek size hakaret edilse hoşunuza giderse buyrun istediğiniz kadar edin.

Yada bu üslub bozukluğunuzu direk supporta mail atacaksınız ki işlemlerin tamamı oradan yapılsın.

Ben size uyarımı yaptım tekrarlamazsanız sevinirm.

İyi forumlar.

10. _DODGE_

_DODGE_ User

:D :D :D

Hakaret edene bende ederim kusura bakmayında :D

Hiç bir işe yaramayan çöp bir merkeziniz var.

Supporta mesaj atıyoruz bakan yok bile :)

11. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Orasına ben karışmam o sizinle support arasında.

Ban'ınız hayırlı olsun :)

İyi forumlar.

Miscozra[Türk] bunu beğendi.
  12. Prophecy

Prophecy User

Sıkılmadın mı?
    Sürekli aynı kalıpları söylemekten.
    Oyunu oynuyor musun bilmiyorum ama ben oyunu oynayamıyorum!
    Eski arkadaşlarimın hepsi oyunu bıraktı!
    Mezun olduğum okulda neredeyse iki sınıf dolusu oynayan vardı şuan bu oyuna lanet okuyorlar. Sizse hala uslup peşindesiniz. Alın size usluplu bir şekilde izah edeyim. 1 aydır lag var, mühendisleriniz yapamıyorsa, bu sorunları çözemiyorsa, istifa etmeleri uygun olur. Bu ülkede işini düzgün yapacak insanlar vardır illa ki.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

13. Ahhahaha atsan ne olacak atmasan ne olacak ?

Ya her bann atanda kendini adamdan sayıyor :D

Birde dalga geçiyor :D :D

Allah aşkına şu takıma aklı başında insanları alsınlar...

14. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Ben size birşey söyleyeyim mi ister okur anlarsınız eğer anlayabilirseniz.

Yok anlamazsınız zaten anlamıyordur derim.

Söylediğiniz laflar yada her insanın söylediği laf kelime aynası gibidir.

Ban'ınız hayırlı olsun :)

İyi forumlar.

Miscozra[Türk] bunu beğendi.
  15. Prophecy

Prophecy User

Benim büyüdüğüm çevrede, birinin dediklerini hiçe saymak, sorulan soruyu cevaplamamak karakter eksikliğidir. Bunu ben demiyorum basitçe buna Etik deniyor, görgü kuralı ya da neyi yakistirirsaniz.

-_EFSANE_RİZELİ_- bunu beğendi.

16. Ben gayet anlıyorum ne demek istediğini bu zamana kadar güzelce konuştum kaç kere sorunlar çözüldü ?

Çözülebiliyor mu ? Hayır.

Valla istediğin kadar bann at umurumda bile değilsin nasıl bir yönetimin olduğunu herkes görüyor zaten.

IP sınırsız bile at umurumda değil ben bıraktım mı bıraktım bırakamayanlar düşünsün.

Yıllarca bas bas bağırdım kimse dinlemedi alın o cyborglerinizi oyuncu kalmayınca struner kesersiniz alın o tek atmaya yönelik yeniliklerinizi birbirinize tek atın.

Umurumda değil artık kuruş para alamazsınız benden :)

Banınız hayırlı olsun diyerek beni de kızdırdığını düşünüyorsan yanılıyorsun.

umurumda değil :D

Bugdan geçilmeyen oyununuzda size başarılar dilerim inşallah bu oyun en yakın zamanda kapanırda herkes kurtulur bu kan emici sistemden...

17. bugün discorda gelip küfür eden dodge senmiydin?

18. Prophecy

Prophecy User

Hakan'ın küfür edeceğini sanmıyorum ben.

19. Evet bendim kimseye normalde küfür etmem ben ki zaten kimseye etmedim ettiğim küfürler bu oyunun saçmalıklarına.

Artık çığırından ÇIKTI ve hiç bir şeyde umurumda değil beni bu hale sokanlar düşünsün !

20. yukarıda guler yuzlu olun ahlakiniz , imaniniz ve maliniz yerinizde olsun asla ahlakinizi bozuntuya vermeyin. yazmışsın. yakıştı mı böyle bi cümle kuran birine? size değil oyuna küfür ettim ne demek, orda ki yaşça küçük insanlara kötü örnek oluyosun bayanlarda var ayıp bi kere. sen küfür ettin ne oldu yani geliştiriciler duydu mu seni ? söylediklerinle davranışların birbirini tutmuyor yakışmadı sana.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.