oyunu bırakıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve taylin_53 tarafından 15 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. taylin_53

taylin_53 User

2009 yılından beri oynadığım bu oyuna artık son noktayı koymuş bulunuyorum. Gerek oyundaki hatalar, gerek oyun yöneticilerin oyuncuların ciddiye almaması ve önemsememes yüzünden bu kararı aldım.

Son yıllarda yapılan güncellemeler oyunun dengesini alt üst etti. Yapılan bir çok günceleme, yenilikle ilgili biz oyuncuların fikirleri alınmalı. Test etmemiz üzere test sunucu açılmadı. Yıllar geçtikce ciddi anlamda oyuncu kaybı oldu. Bundan sebep sunucu birleşimi yapıldı ama akabinde oyunda ciddi anlamda donlamalar, kasmalar meydana geldi.

Şimdiye kadar beni oyuna bağlayan aynı zamanda bir çok oyuncuyu bu oyuna bağlayan tek sebep yıllar önce oyunda kurduğumuz dostluklardır. Dostlarımızla beraber birşeyler yapmak, oyun oynarken sohbet etmek, eğlenmek için oynuyordum. Artık bu durumda ortadan kalktı. Tüm dostlarıma oyunu bıraktırmış durumdayım.

Oyunda yaşanan tüm sorunlar yöneticiler tarafından oyuncuları bezdirmek için yapılıyor. En sonunda da oyunu komple silicekler. Siz farketmiyorsunuz ama darkorbit bizleri sömürmek için savaş oyunu olmaktan çıkıp tamamen sıralama oyunu olma yolunda hızla ilerliyor. Varsa yoksa rütbe ve sıralama başka hiç birşey yaptığımız yok. Beceriksiz yöneticiler olmasaydı bu oyun şuanda hala popüler ve herkesin ismini bildiği bir oyun olabilirdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2018
  2. Bence biraz daha sabır etmen gerekir peki neden?

Biliyorsun ki server birleşimlerinden itibaren aşırı derecede oyun hataları buglar olmaya başladı.Server birleştirmelerin sonuna geldiğini biliyorum.Bundan sonra oyunun düzeleceğini ümit ediyorum.

Eğer server birleşiminden sonrada bir süre daha bekleyeceğim aynı şekilde devam ederse bende kalıcı olarak bırakacağım.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Yaşanan sıkıntıların herkes farkında ve şuanda bu sorunların çözülmesi için çalışmalar yapılmakta. Test sunucusu lag sorunlarını çözmek için yapılan değişiklikleri denemek için açılmakta. Bu testler en kısa sürede olumlu sonuçlandığında, tüm sunuculara uygulanacaktır.

Sizden ricam biraz daha sabır etmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

onurbey761 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.