Bug / Oyun hatasi Oyunu bırakıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 10 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba

Oyunda lf4 çıkma oranını arttırdınız şimdi ne yapsam lf4 lf4 7 kere kappa yaptım hepsi lf4 verdi yav 1 kere bile hercül çıkmazmı ya ben bu satten sonra oynamam şu oranları düzeltin.

Taktikçiler gelmeden herşeyi denedim arkadaşlar olmuyor

☾☆_OĞUZHAN bunu beğendi.
  2. Şimdi 2 kapı üst üste %12,5 ihtimal olan boş çıkma şansına denk geldim. Bu ara kapı kötü ödüller veriyor

3. geç bile kaldın

4. 8 tane kuiper yaptım ard arda biri bile 200 k uri vermediydi.Where is the adalet ?

5. sen bug bulmuşun o zaman lf 4 bugu önce hesabından tasarımı değiştir taktiklerini değiştir yarıyıcak sana bu söylediğim .

KELP7784 bunu beğendi.
  6. Yok valla kappa ya devam ediyorum durum aynen devam

7. Oyunda bir problem yok, yaşadığın durum bir çok kişinin başına geliyor kappada olsun zetada olsun veya yeşil sandıklarda olsun fark etmez. Oranlar belirtilmiş bu oranlarda hangisi tutarsa o çıkıyor hiç çıkmama şansıda var sen bence lf4 çıkarmakla iyi yapıyorsun.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Belirtmeliyim ki, Lf-4 gününde kutudan LF-4 çıkma ihtimali ile, Kappadan LF-4 çıkma oranları arasında bir bağlantı yoktur. Ne yazik ki epey şanssızlık yaşamışsınız. Denemeye devam edin. Şahsi ben Hercüller için Kappa yaparken 7-8 kez ard ard hiç bir ödülü çıkaramamıştım. Sinirinizi gayet iyi anlıyorum :(.

Iyi forumlar.

9. Modum lf4 mü kaldı artık, en azında kappa kapısından lf4 ler kaldırılmalı ve %25 lf4 çıkma oranı diğerlerine verilmeli.

Kappa Kapısı tamamlandı.
    UCB-100 türü lazer cephanesinden 30.000 adet aldın.
    20 günlük dosyası aldın.
    10 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    10 Bölünme Kristali aldın.
    2 LF-4 lazer aldın.
    36.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 1.581.840 Şeref Puanı eklendi.
    15.000 Uridium kazandın.

:(

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durumu tekrardan ileteceğiz.

İyi forumlar.

11. lf4 le uğraşmayın hp lf4 candır

12. kardeş ben hp md lf4 etkinliginde pazar günü x2 de 36 kappada 5 kere de 10 herkül anca çıkarabildim allah kolaylık versin istatiksel olarak çok haklısın malesef berbat bir sistem ve uygulama var ayrıca 36 zeta da ise 30 tane havoç çıktı mantıgı çöz çözebilirsen

KELP7784 bunu beğendi.