Oyunu bırakıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 7 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 11 kappa 0 hercules oyunu bırakmamam için geçerli bir sebep bulamazsanız oyuna bir daha girmicem -,- çünkü tamamen emek israfı tamamen uri kasması indirim paketi alman haftasonunu mahvetmen vs vs böyle oyun olmaz olsun

2. 19kappada fulledim son 7 bugun yaptim iki kez cikti

muh722 bunu beğendi.
  3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Maalesef kappa kapısından düşen hercules'ler tamamen şans meselesidir. Umarım oyunu bırakmaz ve bundan sonra daha şanslı olursunuz. Geçerli bir sebep olarak da oyunu bırakırsanız eğer sizi çok özleyeceğimizi belirtmek isterim :smiling-face-eyes:.

İyi forumlar.

muh722 bunu beğendi.
  4. muh722

muh722 User

Ya ciddimisin sırf Hercules çıkmadı diye oyunu mu bırakıyorsun ? Sabırsızsın gibi geldi bana.Yeterince sabırla kayayı bile delebilirsin. (Örnekleri internette mevcut kaya delen bitkiler mesela ):thumbs-up: birde oyunu bırakıyorsan da geçerli bir sebep söylede hatayı düzeltsnler.Sana yeniden pozitif bir şekilde düşünmeyi öneriyorum,geniş bak,pozitif düşün. ​

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  5. arkadaşlar bakın, şu kapıdalardan ödül gelmediği zaman yapmayı bırakın. bir sonraki pazarı bekleyin. 6 kappa da 10 hercules yaptım. 1. de zaten ilk kapı olduğu için verdi. 2. de vermedi bir hafta bekledim. sonra 3,4,5,6 da 10 a tamamladım. biraz da oyuna göre düşünmek lazım :)

muh722 ve Manitu bunu beğendi.
  6. Viraaa

Viraaa User

hercules birince kapida vermesi garanti degil.havocla kiyaslama...

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. yanlış biliyorum o zmn :) eyv...

8. her şey gelişmek güçlenmek değil ki ben bazen gezinmek için sağa sola gidip boss kesenlere yardım etmek için filan oyuna giriyorum , fullenmeye bu kadar takarsanız lf4 çıkmadı hercules çıkmadı diye motivasyonunuzu kaybedersiniz , eğlenmeye bakın

eskioyuncu27 ve somuchfordignity bunu beğendi.
  9. ben de bu gün 6 kapıda havocları fulledim TR2 hesapta.TR3 hesabımda 17 kapıda fullemiştim havocları.Kafa karıştırıcı can sıkan bir durum ama vazgeçmeyin hemen.

Manitu bunu beğendi.