Oyunu bırakıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Berkay57 tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eeeeğer bende bir daha bu darkorbitin sayfasına bile girersem adam değilim vallahada bırakıyorum bu oyunu bugün bu darkorbitin bize yaptığı çoktur hergün bu lag var üstüne üstelikte bu arıza eklendi tebrikler gercekten tebrikler oyuncuları oyundan soğutmayı iyi bir şekilde yapıyorsnuz aylardır kendime bu oyunu niye oynadığımı soruyorum meğer aptallığımdanmış boşu boşuna bu kadar sıtres yapıyorum kendime bu kadar param gidiyor karşılığıda 17 ebedi kapısı cupum yanacak zetta kağısına hız modülü gelmiş bana kapıyı bile yapıp ödülü alamıyorum ya benim kafam almıyor yani bu kadar süredir bu lag sorununu çözmek bu kadar zormudur bu kadar insanı perişan ediyorsunuz tabi bu oyuncu tutma programlarını tutanlara sıkıntı yok istedikleri gibi oyunu oynuyor zaten neyse ya yazarken bile delleniyorum gereksiz bişeymiş onuda anladım e

STARFORCE93(D!T) ve **__kewok__** bunu beğendi.
  2. katılıyorum kardeşim sana bende oyunu bırakıyorum bunca yıl aynı sorun gider başka oyunu oynarım o kadarda güzel oyunlar var değmez bu tarz oyunlara vakit ayırmak

3. Güle güle arkandan yas tutmayacağız çokta sorun etmeyeceğiz saniye bile hatırlanmayacaksın yıkıcı olmaya gerek yok herkes yıkıcı olabilir yapıcı olmayı dene biraz problem varsa çözümüde vardır bahane üretmeyi bırak.
    Sanada güle güle ayıcık bir sürü oyun var evet neden onları oynamıyorsun boşuna burada o çok değerli vaktini harcama

4. SeKeT1212

SeKeT1212 User

katılıyorum size bende bırakıyorum

5. birleştir çalışmıyor görevler aynı şekilde açılmıyor birde anti bot çıkardılar bende bırakıyorum buraya kadar devam ettiğime şükretsinlerörevler aynı şekilde açılmıyor birde anti bot çıkardılar bende bırakıyorum buraya kadar de

6. Buda bu yorumları yazan herkese hak veriyorum gerçekten oyun sapıttı artık çok fazla sürmez bende bırakırım bu şekilde devam ederse oyun her etkinlik aynı sorun getirmeyin kardeşim oyunu bozacaksanız etkinlik v.s

7. ***efebey

***efebey User

ben oyunu tamamen bırakmasam da ara verdim düzelene kadar ne vip ne indirim ne herhangi bişey alıcam sadece girip günlük ödülleri alıp beslememi yapıp çıkıcam

8. kard
    kardeş perişan olmuşuz bu nedir bak resmen çocuk muamelesi görüyoruz oyun düzeldi diyecekler sanki bir çocuğun eline şeker verilir gibi al size bir tanede kupon hade gene oynayın para yatırın bize sanki cok mecburuzya bu oyunu oynamaya bir sürü güzel wakit gecirecek oyun var artık ordayım ben

9. isimlerini alabilirmiyim merak ettim

10. bence bu kadar yıldır bu sorunlar çözülmediyse bu saaten sonra da çözülmez eniysi yoları ayırmak tabi kendi adıma diyorum ben kimseyi teşfik edemem bırakın diye zaten 11 yaşındaki bi kişide bu oyunu oynasa bu sıkıntılardan bıkar 40 yaşındaki biride bıkar

11. geri dönmeye niyetim yok bitmiştir benim için oyuncu kaybetmek için ellerinden gelenleri yaptıklarını düşüyorum KOD felan yalan

12. Tamam bıraktıysanız saçmalayıp forumu kirletmeyin çıkın gidin hadi evladım hadi çocuğum sağ yukarda bak x

13. kod verelimde sussun :D N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2020
  14. sizin gibi N/A lazım anca ondan anlarsınız ne laftan anlarsınız ne sözden anlarsınız tek amacınız kaos yaratmak iyi birşey yapılır eleştirirsiniz kötü birşey yapılır 2 katı eleştirirsiniz kötü düzeltilir 3 katı eleştirirsiniz yürü N/A bıraktınız ne güzel hepinizden kurtulucaz sonunda

Daha türkçe bilmiyor paşama bak hele :D

15. kardeş boş koy boş boğazlılıık yapıyor işte kendince burdayım diyor oda birde nasıl yazıyon diyor N/A onda cahile karşı en büyük laf susmaktır pahtalız N/A

16. Viraaa

Viraaa User

su sayfaya biri mudahale edebilirmi lütfen.

17. Biri dinci diğeri ırkçı al birini vur ötekine :D oyun sorunlu diye forumda yazıyorlar belli oluyor ki -arkadaşlarda- insanlık bozuk elbet bir gün insanlıklarını düzeltmeleri dileğiyle N/A

18. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyunu bırakmanız yahut bırakmamanız sizin kendi düşüncelerinizdir. Bu durumlara bizler karışamayız.

Konu başlığı içerisinde yazılan tüm mesajlaşmalar yan hesaplardan olup birbiriyle kavga edip provake oluştup forum düzenini bozmaktan gerekli cezai işlemleri uyguladım. Bu gibi durumlara girmeniz sonucunda sadece kendinizi kandırırsınız.

İyi Forumlar.

militaryship-3 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.