Oyunu bırakıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 havoc 10 hercules 24 lf4 gemimi acımadan supportta mesaj atıp silmelerini istiyorum 5 kere mesaj attım halen sonuç alamadım Artık bu oyuna kaç bin lira harcadığımı sayamadım Bi kere olsun yüzüm gülmedi bu oyunda Gemime bu kadar çaba harcayıp silmelerini istemek acı veriyor ama sürekli mesajları tekrarlatıyorlar Adminler bile silmeye üşeniyor

Forumda kurallara uymayacak şeyler yapabilirim ve bunun sebebi yönetimin geri kafalığıdır Bug dedik video koyduk kapatmadılar Bot dedik kullanıyor dedik ban atmadılar Uridium çektik hakkımız dedik umursamadılar Daha ne demem gerekiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2014
  2. şimdi burda sana ban atarlarsa bende bidaha saygı olamaz hiç bir moda karşı :D bazen hakediyorlar haklısın kaç kere mesaj yollasakta cevap gelmiyor

3. Gerçektende şuan oyunda şöyle birşey var İşime gelirse yaparım Gelmesse yapmam durumu var

4. bana verebilirsin gemiyi silme

5. Ben gemimi istesem başka birine verebilirdim ve emin ol tanımadığım birine vericeğime tanıdığım birine veririm Ama ben burda gemiyi kapattırarak oyun yapımcı ve yönetici adminlere tepkimi gösteriyorum 2 sene 3 sene kasmışım havoc hercules çıkarmışım hiç umrumda değil Oyuncusuna hakettiği şekilde davranmayan bir oyuna bölesi yakışır

Hep para harcadık zevkimiz için 100 lerce 1000 lerce lira para harcadık ama bunlar bize ne olarak dönüyor? Sıkıntı sonu gelmeyen bir döngü var

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

FM lerin görevi forum düzenini sağlamaktır. Oyunla ilgili sizin hesaplarınıza hiç bir şekilde müdahalede bulunma hakkı yoktur.

Keyifli Forumlar

7. tm kardeş seni anlıyorum ama gemiye yazık olmasın

8. Supportta 10 tane mesaj yazdım ve sürekli gemiyi kapatamayacaklarını söylüyorlar Yaparsa merkez yapabilir diyolar Merkezle nasıl iletişime geçerim diye sordum fakat buna cevap vermediler

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bigpoint kaydı yaptırırsanız hesabınızı silebilirsiniz.Ancak silmek yerine dursun hesabınız 6 ay sonra otomatik silinir belki geri dönmeyi düşünürsünüz.

Peki sorununuz ne özelse konuma yazın yardımcı olayım sizlere bırakıp gitmek yakışıyormu :)

İyi forumlar

10. Ross7000

Ross7000 User

Bende bırakcak gibiyim Furkan kardeş hitaçtan sonra :( 30 lf4 çıkmadı çıka çıka 100 k uri :( x3 de çeksem 500 k uri ederdi :( o 30 lf4 de ful adama gitti :/

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar sizler etkinlikleri yanlış yorumluyorsunuz.Hitacta size biri çıkacak garantisi verdimi ? Verilmedi

Şanslı arkadaşlar kazandı.Bir diğerinde sizin şansınız döner.Nasibinizde varsa kaçamazsınız.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar

Sayın Ross7000

Giş kuralları gereği hesap satışı veya reklamı yasaktır.Tekrarında ceza alırsınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.