Oyunu Bıraktım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve efsanaadam tarafından 14 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efsanaadam

efsanaadam User

Resmen sağlam gemiler için yapılmış oyun biz gelişmekte olan yada yeni başlamış oyuncular için hiç uygun oyun değil x6 haritama gidiyorum hoop kamufleden biri çıkıyor güm x7 gidiyorum yine aynısı vipimde yok, ne yapacağım ben?Nerede kasılacam size soruyorum?5 3 desen yok patlatıyorlar,pvp haritaları desen yok 7 24 düşman bot avcıları gezip patlatıyorlar. Cubikon desen hep başka şirketlerin adamları dönüyorlar birde arsız gibi daha full lf3 olmayan gemimi kesiyorlar. X-7 haritası desen oradada hep 7 24 düşman dolanıyor. Biraz para yatırıp uridium falan çekecektim artık onuda yapmıcam.Zaten yeni gelen güncellemeler desen sacmalık ben nereden i oil bulacamda irislerimi geliştirecem.

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba efsanaadam,

Darkorbit bir Uzay savaş oyunu; x1 haritaları haricen her harita savaşa açık bir alandır. Düşman şirkete ait oyuncu sizlere saldırdığı esnada bir tek siz yoksunuz. Herkes ile savaşmıştır. Şahsen ben sürekli mini harıtaya dikkat ederim normalden hızlı veya anormal yönde ılerleyen varmı yokmu ona göre savunmamı yaparım (kaçarım :)
    Oyunu bırakıp bırakmamak tamamen hür iradenize kalmış bir durum ama siz değerli oyuncumuzu kaybedeceğimizi bilmek gerçekten üzücü.
    Umarım arayı fazla açmadan / özletmeden geri dönersin.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.