Oyunu bıraktım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 24 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba;
    Do oyununu artık oynamamaya karar verdim. 1 yıldır bu oyunu devamlı oynuyordum.
    Oyunda harcamış her vaktimi öldürmüşüm. Sosyalleşmeyi unutmuşum. Hırsa kapılmış oyunda ilerlemeye çalıştım. Ama gördüm ki kendime maddi ve manevi olarak zarar vermişim.
    Oyunda tanıştığım arkadaş grubu çok iyiydi. Herkes hakkını helal etsin.
    Oyundaki adaleti hiç konuşmak istemiyorum herkes biliyor. O yüzden konusunu sohbetini bile etmek istemiyorum.
    Herkes hakkını helal etsin. İyi oyunlar.
    İyi geceler.

2. PAŞA

PAŞA User

Pandemi süresince ne kadar sosyalleşebiliceğini düşünüyorum :) sıkılırsan tekrar bekleriz 13 yılda 26 kere oyunu bırakıp dönen biri olarak söylüyorum bu darkorbitin tozunu yutan müptelsaı olur bu oyunun psikolojik destek olmadan darkorbit tiryakiliği bitmez saygılar

3. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Oyunu bırakıp, bırakmamak tamamen sizin kararınızdır. Sosyal hayat tabii ki önemli, bizimde bir sosyal hayatımız var. Bazen nefes almak hayatımızda çizdiğimiz yolu değiştirme imkanı verebilir. DarkOrbit Unity ile daha da güzelleşecektir. Umarım en kısa sürede oyuna tekrar dönüş yaparsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2021
    _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. aniden bırakmak lazım veda mesajı yazmadan

5. Türlü türlü haksızlıklardan dolayı Bende bıraktım.Bir daha gelir miyim bilmem.Yolun açık olsun.

6. Çok haklı yorum, görüşmek üzere :(