OYUNU BİRAZ DAHA KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -63-URFALI-63- tarafından 31 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SEÇİNİZ

1. 1.Sİ OLSUN

oy sayısı 4
    21,1%
  2. 1.Sİ OLMASIN

oy sayısı 0
    0,0%
  3. 2.Sİ OLSUN

oy sayısı 1
    5,3%
  4. 2.Sİ OLMASIN

oy sayısı 1
    5,3%
  5. 3.SÜ OLSUN

oy sayısı 6
    31,6%
  6. 3.SÜ OLMASIN

oy sayısı 2
    10,5%
  7. 4.SÜ OLSUN

oy sayısı 1
    5,3%
  8. 4.SÜ OLMASIN

oy sayısı 0
    0,0%
  9. 5.Sİ OLSUN

oy sayısı 4
    21,1%
  10. 5.Sİ OLMASIN

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1- 2 saatte tamamlanan ve çoğu userin ihtiyacı olan ROKET İNCE AYAR teknolojisi ve istenirse diğer teknolojilere abonelik yaptırılabilir mesela 10 kes üst üste yapmasını istiyorum bir tanesinin yapım süresi 2saat 10x2=20 saat 20 saatte 10 tane üretim yaptırılacak bu sayı her artırıldıgında belli bir üridium veya credits isteycek(vipte bu sıkıntı olmayacak) boylece okulda olanların veya işe gidenlerin teknoloji sıkıntısı ortadan kısmen kaldırılmış olacak

2- samimi olalım %90ınımız paladiumda afk bırakıp pete kastırıo ama bellı bir süre sonra oyundan atıor (yeinden bağlan ekranı) bu olayın ortadan kaldırılması lazım ayrıca afk bırakınca bazı kendini bilmezler petleri kesıor bu yuzden devamlı kontol etmemız gerekio pete şu özellik ek mödül veya başka bir şekilde eklensin oto tamir tabi vipte ücretsiz oldugu için vip kullanıcıları kullanıcak oto tamir yaptıktan snra tekrar hammadde toplamaya devam etsin.

3-paladium bolgesinde 5-3 alttaki üsse benzeyen yerde saldırı koruması açılsın

4-ayrıca şu oyunda bi füzyon ne bilim birleştirme gibi bişi koyun çoğu oyunda oldugu gibi pet hasarın belli bir kısmını ustune çeksın tabi bizim iteğimiz doğrultusunda %10 sabit sayı olmak üzere mesela ben istiyorumki petim emiciliğe başlasın yani koruma diyelim çekti çekti çekti dpsi 3-5k kaldı burda otomatikmen %10luk hasar emilimi iptal olsun petin zaten temel koruma mödülü var bu bahsettiğim mödülle birleştirilirse daha iyi olabilir

5- galaxy gatesde sadece tek bir kapı üzerine ve sadece kapı parçası üzerine yoğunlaşılabilsin örneğin alpha kapısının son 2 parçası ve ben bir tülü yapamıyorum ya parça çıkmıor yada çarpan çıkıor hemen kapı ve parça üzerine yoğunlaşıp (kapıya göre 2 şer 2 şer artmak süretiyle şuan ilk kapıdan yani alphadan bahsediyorum) 2.000 uridiuma kapı çekecem bu çarpanda olabilir kapı parçasıda.

OKUDUNUZ EMEĞE SAYGI DÜŞÜNCELERİNİZİ BELİRTİN DEVAMLI TAKİP EDECEĞİM

anakin5555 ve SoN_AdaNaLi bunu beğendi.
  2. Bu pala işi olmaz o zaman palada çok adam artar :) Ama kapı ve diğer konularda güzel yerlere değinmişsin

3. 3. olsun en önemlisi o gibi geldi ama diğer fikirlerde mantıklı

4. güncelll

5. iş ilerler bence katılıyorum tüm fikirlerine.

6. anakin5555

anakin5555 User

Aynn 3. Sü olsuh

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.