Oyunu biraz olsun düzelt bigpoint

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OguzhanAzat tarafından 12 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben 3 aydır Dark Orbit oynamaya çalışıyorum gelişmeye çalışıyorum vs. fakat herzaman her yerde kendi haritalarımızda beni ve tüm yeni oyuncuları öldürmekten başka birşey yapmıyorlar ne premium ne de başka bir şekilde oyuna ödeme vs. yapmadım fakat gerçekten sıkıldım... Oyuna para yatıran insanlara karşı şansınız %0, ve oyun hiçbirşekilde düzenlemeler vs. yapmamakta ve bunun yanında oyuna para yatırmadan gelişmeniz çok zor çünki herzaman tepenizde sizden 20 kat daha güçlü insanlar size saldırmakta. Artık bana saldırdıklarında direk kapatıyorum oyunu biliyorum zaten ölüceğimi ve zaten ölmüş oluyorum. Oyunu 2-3 dakika kadar oynayıp kapatıyorum böyle insanlar yüzünden. Oyunu oynamak isteyip maalesef ki oyuncular ve BigPoint şirketinin yüzünden hiçbir şekilde ne gelişebiliyor ne eğlenebiliyorum. İşten gelip bir oyun oynamak istiyorum 2-3 dakika oynayıp kapatmak zorunda kalıyorum. Bu işin sonunda ya BAN yiyeceğim, (sohpetten 2 ay ban yedim yok yere) ya da oyuna kimsenin başlamaması için +ref vs. sahip olduğum tüm sitelerde bu oyunu kötüleyeceğim ki oyunun iyi bir yanını maalesefki görememekteyim. Oyunda maalesefki hiçbirşekilde ödeme yapmayan ya da gelişmek isteyen oyunculara şans tanınmamakta oyuna yüklü miktar para yatırda öyle oyna denmekte maalesefki ve bu çok kötü bir davranış. Şirketin cebine bakması değil kullanıcılara yönelik çalışmalara'da önem vermesi gerekiyor ki maalesef yok. DarkOrbit maalesefki parası olanın zevk alacağı oyuna para vermek istemiyip fakat emekle güçlenebilecek insanları oyunu bırakma ve oyuna para verilmesini teşfik eden bir oyundur. (maalesef kelimesini bu kadar çok kullandığımı hatırlamıyorum)

2. M3T4

M3T4 User

dostum darkorbit bu sorunu zaten anlamis olsalardi bu kadar oyuncu kaybedip populerligini yitirmezdi. hicbir zaman oyuncu odakli olmadilar, simdi bazi seyleri yeni yeni anlayip ucundan gosteriyorlar, o da sirf tutunma cabalarindan.

3. Artık iş işten geçti oyun düzelmez. Herkese full dizili gemi veripte pvp takılın derlerse o başka.

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği konu başlığının büyük harf ile yazılması yasaktır,lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız.

Bu konuda ki mağduriyetinizin farkındayız.

Darkorbit çok eski bir oyun olduğu için yapımcılar oyundaki dengeyi ayarlamakta güçlük çekebiliyorlar.

Oyuna yeni başlayan oyunculara yönelik bazı çalışmalar mevcut ne olarak ne olduğu hakkında bilgimiz yok.

Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız support ile iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Son düzenlenen: 12 Mart 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.