Oyunu çözemedim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StroboyK tarafından 29 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StroboyK

StroboyK User

s.a Arkadaşlar. oyuna yeni başladım ve acayip karmaşık geldi.
    Bi türlü oyunu çözemedim. Daha önce pirate storm oynamıştım oynayanlar bilir. kutulardan bi altın bide elmas topluyoduk. ha bide ek bi kaç şey çıkıyodu ama onları saymıyorum. Darkorbitte ise bir sürü taş vs. topluyoruz. çok karmaşık geldi bana bi yardımcı olun nasıl öğrenebilirm oyunu ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyun hakkında Buradan bilgi edinebilirsiniz,oyunumuzun zor bir yanı yok kısa zamanda öğrenebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. StroboyK

StroboyK User

Umarım. FM, saol cevap için...

************** Linklerden bu hatayı alıyorum..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2015
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Az önce verdiğim linkte konu başlıkları belli açılımlarında sorun var Bu Linki kullanabilirsiniz.

iyi Forumlar.

5. StroboyK

StroboyK User

FM . verdiğin linke tıklayınca Yeni başlayanlar formu açılıyor ?

6. Sen orada linklere basmayacaksın ki. Sayfada aşağı indikçe tek tek çıkacaklar. O linklerin görevi sayfada aşağı indirmek fakat bozulmuşlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2015
  7. Merhaba ,

Darkorbit oyunundaki haritalarda olan hammaddelerin ayrı bir işlevi var. Bir de bonus kutuları var onları toplarsanız uridium , kredi , cephane vb. şeyler çıkıyor.

Oyun hakkında genel bilgileri için Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.