Duyuru Oyunu Daha Güzel Bir Hale Getirmek Ve Daha Güzel Şeyler Yapılması..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FIRTINA.61 tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FIRTINA.61

FIRTINA.61 User

Merhaba arkadaşlar şu an FIRTINA.61 hesabım ile oyuna giriyorum ve hesabım oyunda ki kendini bilmezlere sinirlendiğim için kendime ceza verip bu yüzünden hesabıma giriş yapmıyorum sorun değil. Eğer eğlenmek istiyorsak ve daha seviyeli bir şekilde ilerlemek istiyorsak gelin hep birlikte darkorbit ekibine destek olalım...
    Benim iki önerim var biri oyunu oynayan arkadaşlarım, kardeşlerim için olacak; Bu oyun klan ve klan dışı oyuncu kardeşlerimden oluşup ve kazanmak eğlenme amacı var; bunun için oyunlar da küfürsüz hakaretsiz oynamak en güzeli olmaz mı? Evet var kendini bilmezler ama bunlara uymaktansa onları bizlere uymaya zorlamak nasıl olurdu? Oyun ilk önce haritalar aşamasından oluşuyor burada daha sakin, soğuk kanlı olup OYUNDAKİ EN TEMEL ŞEY OLAN YARATIK VE DÜŞMAN ŞİRKETTEKİ GEMİLERİ KESMEYE ODAKLANMAK EN İYİ SEÇENEK OLACAKTIR ve TABİ OYUNDAKİ GÖREVLERİ ALMAK VARSA İSTASYONLARI KESMEK GÖREVLERE ÖNEM VERMEK EN İYİ ADIM OLACAKTIR KAZANMAK İÇİN... Oyunu oynayan kardeşlerimden RİCA EDİYORUM LÜTFEN KÜFÜRSÜZ HAKARETSİZ BİR ŞEKİLDE SAKİN OLARAK OYUN OYNAYALIM... 2.de Bir skor veren chattaki arkadaşımız ve onlara karşılık veren sayıp sövmek yerine arkadaşımızı tebrik etmek daha mantıklı değil mi? Herkesten kendine düşen bir şeyler yapmasını bekliyorum...
    saygılarımla
    FIRTINA.61

BlackGhost™ ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Aralarda tamamen büyük harf kullanarak yazmışsınız. Forum kuralları gereği tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmak uygun değildir.

Ayrıca bahsettiğiniz durum özellikle Türkiye server'larında yaşanmaktadır. Forumda yabancı ülke server'larında oynayanlar varsa onların nasıl hareket ettiğini yazabilirler. Ayrıca yabancı ülke server'larında olumsuz davranışlar çok az yaşanıyor ve sorun çıkaranların çoğu oralarda oynayan Türk oyunculardır.

Kısaca demek istediğim oyun kültürü ve mantığı bile yok. Karambole oyun oynama mantığı var maalesef.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. FIRTINA.61

FIRTINA.61 User

Merhaba

büyük harf yazmamın tek sebebi dikkat cekmek icindi o konuya.

size katılıyorum yazdıklarınıza Kıyamet .
    Ve eklemek isterimki rakip oyuncu iyi olan yanlarınıda hakkıyla teslim etmek'te bir erdemliktir
    ben beni kesen herkim olursa olsun tebrik eder hakkını veririm savaşta olduğumuz klandaki kardeşlerimizde dahil
    sonuç olarak ben bu oyunu 1,2 saat günlük sitresimi atmak icin ts arkadaşlarımla muhabet
    ederek geciren darkorbit ailesinin bir oyuncusuyum .

Herkeze bol muhabetler saygı cercevesinde iyi oyunlar.

saygılarımla

FIRTINA.61

4. tr oyuncular olunca bunlar kaçınılmaz

5. Merhabalar,

Bir çok düzgün oynayan oyuncunun çektiği sıkıntıyı dile getirmişsiniz,öncelikle ellerinize sağlık, dilerim buradaki paylaşımınız bir nebze olsun fayda getirir.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  6. FIRTINA.61

FIRTINA.61 User

Merhaba
    •*Sehzade*•

Öncelikle duyarlığınızdan dolayı teşekkür ederim biz oyunda büyükler olarak oyunda değil yaş olarak kendimizi oyun adrenaline kaptırmadan
    dikatli olursak kardeşlerimize uyarılarla dağa etkili oluruz ben kısa bir anımı anlatmak istiyorum buradan kısaca bana chat ortamından biri
    ufakta olsa biraz hakaret etti ben kesinlikle karşılık vermedim darkorbit etkinlihinde o kardeşimizle tesadüfen nerde oynuyorsun felan konuşulurken niki klanı derken bir baktımki bana saydıran kişi ben nik ve klanımı söyledigimde ise nekadar mahcup ve söylemiş olduğu
    kelimelerden pişman olduğunu görmenizi isterdim tabiki ben sarılıp kendisine güzel bir şekilde konuşup yaptığının yanlış olduğunu anlatım
    şimdi chatta beni gördümü nasılsın abi diye yazmadan geçmiyor ondan dolayı diyolog ve kaynaşma şart

İyi forumlar

7. Merhabalar,

Aynen söylediklerinize katılıyorum.Ve diliyorum ki sizlerin duyarlı tavrı yayılarak çoğalsın,ayrıca benim için söylediğiniz sözlere de tekrardan teşekkür ediyorum.Bizler sizler için buradayız,sizler varsanız forum sayfası var.Görüşleriniz fikirleriniz bizler için önemli

İyi forumlar

8. Merhaba ,

Anlıyorum fakat dikkat çekmek için illa büyük harf olması gerekmiyor. Yani okumak isteyen zaten okur fakat okumak istemeyen bütün mesajı büyük harf ile yazsanız da okumaz. :)

İyi forumlar.

9. FIRTINA.61

FIRTINA.61 User

Merhaba,

Öncelikle görüyorumki artarak devam ediyor aynı sıkıntılar artık ben buna inanıyorum aile sıkıntıları ve bunun getirmiş olduğu

piskolojik baskıyı yaşamış olan kardeşlerimizin burada yaptıkları olarıların aynası. ne diyeyim allah islah etsin ve yardımcısı olsunki doğruyu

görsün

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.