Oyunu Neden Bıraktın?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve βŁЦ£¤МДИ tarafından 7 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet az önce yaşanan hadise kısa süreli de olsa güldürdü :))

5-6 gun once aldıgım bandan dolayı oyuna giremediğimden mütevellit sistem tarafından "oyunu neden bıraktın bizimle paylasır mısın" maili aldım :D

Darkorbit'in espri anlayısına hayran kaldım ankete siz daha iyi bilirsiniz yazdım inşallah mesaj ulaşır :D

2. Viraaa

Viraaa User

neden ban aldın?

3. ortak maplerde görev yapmamı engellemek isteyen bi grupla olan muccadele sonrası kimi kaç defa kestigimi bilmediğim için biri şikayet etmiş işte pushing sanırım

4. Zan-zun

Zan-zun User

pushing olayi oldumu direk bann atiyorlar gis felan da botlara niye bann atilmiyor :DDD
    benim arkadas botculari kesidgi icin bann yemis :DD oyuna bak

tutunamayan bunu beğendi.
  5. Hocam bildiğim kadarı ile ülke takımlarına bot kullanımı kaynaklı ban yetkisi vermemişler yani ancak alman ekibi tarafından yapılır ancak pushing vs ülke ekiplerinin yetkisi oldugu için o konuda yetkilerini kullanıyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2019
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hesabınıza belirli bir süre girmeyince otomatik olarak gönderilen maillerden biriyle karşılaşmışsınız. Merak etmeyin kimsenin hesabı banladıktan sonra oyuna neden girmiyorsun konulu mail atacak kadar çarpık bir mizah anlayışı bulunmamaktadır. :)

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. hocam görev yapan adamı özellikle kesiyorlar oyunda :) o yuzden pushingten ban yedim zaten :D görev yaparken musallat oldu bir grup 4-5 te ban yedim

Edit: Anlatmak istediğim şey oyunda çoğu zaman lag kasma donma vs problemler var bence yeni birşeyler getirmek yerine oyunu daha stabil hale getirmek daha mantıklı

8. ŞahFD

ŞahFD User

Oyun bu sıralar geleni geçeni pıshingden banlıyor,

Haritalarda botçılar crink atarken,

İlginç...

βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  9. sorma hocam oyle bir zoruma gidiyor ki o konu ... Oyunu bıraksam bu botcular yuzunden bırakcagım zaten oyun yonetimi arkamızda durmuyor ki savasan adamı banlıyor oto yu banlama yetkimiz yok diye salıveriyor

ŞahFD bunu beğendi.
  10. ŞahFD

ŞahFD User

Evet hocam, bu konu hakkındaki düşüncemi ve fikirimi typhon adminin ben kimim? Bölümünde görebilirsin(son mesaj benim zaten)

Oradaki mesajımı oku bana hak vereceksin,

Dediğin gibi botçuları banlama yetkimiz yok diyorlar ama pushingi küfürü vb şeylerin hesap kapatılımı yapılıyor hayır sadece merak ettiğğim için soruyorum :)

βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajlarınızın ilgili konu ile bağlantısı bulunmadığı nedeni ile mevcut konuya aktarılmıştır.

İyi forumlar.