Oyunu Öğrenemedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_Akpolat_] tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nasıl gelişiyoruz 100k vuruyoruz ya da önüne gelenden tek yemiyoruz güç dengesini anlayamadığım tek oyun bu. Yıllardır oynuyorum ama bigboy ve 3 droid alıp bırakıyordum genelde. Para nasıl kasıyoruz? Skylabdan gemiye hammadde yollayıp satıyorum sadece. Gemi özelliklerim
    Goliath
    6 flax 1 iris
    full lf2 bir tane lf3
    hız jeneratörüm 3 tane kaldı almadığım
    1 tane b02 gerisi kredili olanlar
    skylabım 14. seviye hepsi
    ne yapmalıyım hangi haritada oynamalıyım yardım edin. Öğreneyim artık şu oyunu.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizi leonov yaparak,X3 veya X4 haritasında Mordon,Saimon,gibi yaratıklardan seri bir şekilde kasabilirsiniz.

Kerdi için bir klana üye olabilirsiniz.Klandan kredi dsteği alıp ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz.

Skylabınızı 20 seviyeye geliştirip,madenleri satabilirsiniz.

Öncelikli olarak LF-3 lerinizi BO2 lerinizi ve sırasıyla Droitlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Görevleri yaparak,bazı görevlerden gelen ekipmanları kullanabilirsiniz.

Bu saydığım ekipmanları tamamlamadan Goliatha geçmenizi tavsiye etmem.

Hem kolay yem olursunuz hemde kasılmanız zor olabilir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. Leonov'un farkı ne?

4. Diriliş27

Diriliş27 User

Leonovda x1 x2 x3 x4 haritalarında vuruş can ve kalkan 2 ye katlanıyor mesela 1k vuruyorsan leonovla 2 k vurursun

5. kardeşim git bitane ts kullanan klana gir öğrenirsin öyle tekbaşına takılırsan daha çok konu açarsın buralarda..eğer levelin az diye klana almıyolarsada en azından git ts lerinde hem sohbet eder hemde oynar öğrenirsin yoksa işin yaş..

6. tr2 de yardımcı olabilecek var mı

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Klan arama odasına,arama kıriterlerinizi girerek başvurabilirsiniz.

Oyun Serveri:
    Şirket :
    Tecrübe Puanı :
    Şeref :
    Rütbe :
    Geminiz :
    Sıralamadaki Yerin :
    Diroit :
    Level :
    Klandan İsteklerin :

Keyifli Forumlar

Konu Durumu: