oyunu optımum ayarlarda oynatacak ekran kartı hangisidir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

arkadaşlar laptopta oyun oynuyorum ekran kartım intel hd graphics 4000 olarak geçiyor
    bilgisayar oyunu uzun sure oynayınca kasılıyor., nasıl bir konfigurasyon ile en hesaplı bir şekilde hangi ekran kartı bu oyuna gider marka model tavsiye edermisiniz?

2. Razorbackk

Razorbackk User

Anlasılan kimse bilgisayardan anlamıyor bu oyunu oynayıp da . dun geceden beri yorum yapan olmamıs

3. bende grafik 4000 i kullanıyorum. kasınca anlakı uzun suredir acık pc .res at düzelir.yada görev yönneticisine bak cpu yu zorlayan bişey varmı

4. Duck▲

Duck▲ User

HD Graphics kullanıyorsan muhtelemen o laptoptur diye tahmin ediyorum.
    Bu tip ekran kartları ana karta gömülü oluyor genelde, değiştirebileceğine emin misin?

Yine de tavsiye istersen şu yeni çıkanlardan Geforce 940MX'i öneririm, çok ultra performans sağlamaz ancak son sürüm oyunları düşük grafikde de olsa oynatır herhalde. Testlerine göz atmalısın.

Bu arada ülkedeki vergi dalgalandırmalarından dolayı ya da bize dalgalandırmalarından dolayı bu fiyatlar yüksek;
    yine de 950-960 altı ekran kartı alıcaksan parana kıyma güzel kardeşim.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.