Destek Oyunu Oynama hakkında tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve J3AR1Ş tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. J3AR1Ş

J3AR1Ş User

1 yıldır girmiyodum oyuna neler değişti tam bilmiyorum oyuncu sayısında son1 yılda düşüş falan varmı oyun oynanabilir derecedemi 9 irisli hesabım var şuan duruyoda acaba oynasammı bilemedim

2. Oyuncu sayısında pek bir düşüş yok tr3 için konuşuyorum diğer serverler hakkında pek bilgim yok :)

Zaten tr3 de gemi sahibi olmak istanbulda araba sahibi olmaya benzer :)

Life bunu beğendi.
  3. J3AR1Ş

J3AR1Ş User

tr 2 deyim cubiciler duruyomu diye bakıyomda düzgün kimse yok belki bayram diye ama yeni bi gemi gibi bişi gelmiş heralde 49 tl ye o ne

son 1 yıldaki oyun güncellemeli hakkındaki bilgiye nerden ulaşabilirim

oyun oynanabilir derecede fakat insanların bundan pek ümidi kalmış gibi gözükmüyo kimsecikler yok :) konu silinebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2015
  4. Life

Life User

Doodg3 kardesim tr3 gelmeyi dusunuyorum yardiim edermisin yardim edecek bir kisi bulamadim icin gelemiyorum. saglam arkiyim 1 kahvenin 40 yil hatri olur derler ya ole bir kisiligim vardir (Ins. Ata sozunu doru yazmisimdir.) yaklasik 8 9 saat online yim

ve sunuda belirtiyim araba ve nf s hastasiyimdir. Benim ufaklikdan beri en sevdigim arac skyline ve Supra birde pagani zonda f bunu yazmamin sebebi arabalara tutkusu olan arkadas fazla yok buldumu kacirmayim dedim. :D

5. Prophecy

Prophecy User

Güncelleme ve fikir havuzunu amacı dışında kullanmayın her gün 2-3 kişi bunu yapıyor.Sohbet Genel Konular,Yeni Bşlayanlara yazmanız gerekiyor.

6. Sana yardım edebilirim fakat server çok kalabalık olduğundan bu yardımlarım sana en fazla 8 iris goli/ aegis olur çünkü burada bizim haritalar habire baskın yiyor kendi sirketimde ki adamlar doneklik yapiyor.

Palladiumu aklindan cikar kimseye rahat yok pallda ozellikle tr3 surekli palladium baskini atiyorlar.

Pvplere girersende botlardan kutu toplayamazsin.

Hadi onlara ragmen oynuyorsun fakat cok canin sıkılır full + full icin baya bir caba lazım. Bos bir serverde harcayacagin cabanin tr3 de 5-10 kati fazlasini harcarsin

Prophecy bunu beğendi.
  7. Life

Life User

muim olan arkadaslik arkadasim olsunda 10 yil bigboyla takilayim hani forumda senin ismin cok ciktigi icin bu saglam dostur dedim eyw. Genede yorum yaptigin icin saolasin.

8. Gelirsen beklerim fakat bu aralar ben forumda ve oyunda fazla aktif olamayacağım :)

Çok işim var :)

Okullar açılınca daha aktif olurum :) Allahın izni ile :)

Yani dediğim gibi yardım ederim sana sıkıntı değil fakat zorlanırsın serverden dolayı :) gelme demiyorum yanlış anlama gelebilirsin fakat sıkılırsın.

9. senberk99

senberk99 User

Son 1 yılı bilemem de son güncellemeler ile yeni diroit tasarımları ve 3d oyun geldi.Ayrıca vegance'a yeni taasarım pusat geldi 16tane lazer slotu var.

10. Life

Life User

Saol kardesim Ins. Carsamba gunu bende tr sw sine gelcem :)

11. Tr3 mu tr1 mi ?

12. Life

Life User

Tr3 3 unutmusum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.