oyunu oynamaya kalkmak eziyet oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **MEGANE** tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **MEGANE**

**MEGANE** User

sayın adminler cm ler ve tüm emek verenler bi zahmet yapabilirseniz yazdıklarımı olduğu gibi merkeze yollarsanız okusunlar. her cumartesi pazar günü malum etkinlik var.herkes bir hafta boyunca elinden geleni yapıp gg uri toplayıp o günü bekliyor nerede bu bahsedilen teknik ekip yıl oldu neredeyse çözülmedi bug.oyuna girmiyor ya gemi iki üç kez denedim girmiyor. darkorbitle ilgili tüm alışverişimi kestim kalkan vuruş falan desteğide almıyorum ben harcama yapacam ve karşılığını alamayacam ne gereği var paramı çöpe atayım.bide son olarak bot almış başını gidiyor görevi olan yaratık kesemiyor hızlarına yetişilmiyorki botların sen yakalayana kadar yaratığı adam çoktan kesmiş oluyor. tamam bal tutan parmağını yalar demişlerde ortada bal yok bigpoint. kazan elbette ama oyuncularıda az düşünsün şirket eğlenmeye giripte sinir olup oyunu kapadıktan sonra anlamı kalmıyor sizlere iyi çalışmalar

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Yazdıklarınızda tamamen haklısınız. Sizin yaşadığınız bu sorunların farkındayız ve sizlerin bu sıkıntılarınızı her hafta iletiyoruz. Bu durumun daha fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Bahsettiğiniz bu sorunların çözülmesine kadar sizlerden sabır ve anlayış rica ediyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.