Destek Oyunu oynayamıyorum xD

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 16 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Amd ekran kartım olduğu için şuanda da elimde başka pc olmadığı için oyunu oynayamıyorum xD

Şaka gibi :D

Sürüm düşürmek zorunda değilim..Sürüm düşür demeyin ayrıca öyle bir şey de bulamadım..

Tarayıcıdan oyuna girmeye çalışltım çerezleri kabul et şeyi bir türlü gitmediği için ordan da oynayamıyorum (Sonuç olarak oyunu oynayamıyorum)

Şaka gibi ama gerçek :D

2. ben de AMDciyim ve sürüm düşürmek zorunda kalıyorum sürekli. PC yanlışlıklasürüm artırırsa, tekrar düşürüyorum. Bekle ki Darkorbit çözüm bulsun buna :rolleyes:

"WHQL-AMD-Software-Adrenalin-Edition-22.5.1-Win10-Win11-May10" şunu arattırıp indir ve kur bence.

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. AMD ekran kartım var sorunsuz oynuyorum. R7 370.

4. Anlayamadığım her resetten sonra bu oyuna neden girilemiyor bunu neden yıllardır düzeltemediniz

5. YAZ-YAZ

YAZ-YAZ User

senede 1 olsa valla üzülmem de her seferinde aynısı oluyor

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

7. Modum acilen amd ekran kartı problemine çözüm gelmeli oyunu oynayamıyoruz bak oyuncu kaybetceksiniz :D ben 40 bin tl vermiş ekran kartı almışım son model neden gidip sürüm düşürteyim ekran kartıma zarar verdirteyim :) ?

Sayfayı Paylaş