Oyunu Oynayamıyorum

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SilenceWilFall tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Global avrupa serverindeyim.Oyunda şuan zeta dönmeye çalışıyorum. Anlayacağınız üzere daha orta seviyeli bi oyuncuyum. Haritada rahat dolaşamıyorum, mesela palladium toplamaya çalışıyorum 5 dakikada ölüyorum normal haritalarda da bu durum geçerli, görevi bile zarzor yapıyorum.Daha öncede bu sebebten ötürü bıraktım aylar sonra oyuna devam edeyim dedim gene aynı durum...

DreamHeroes bunu beğendi.
  2. Oyun güzel :)

3. Merhabalar,

Yeni açılan küresel serverda oynamanızı tavsiye ederim. Yeni pve serverda siz pvp özelliğini açmadığınız sürece kimse size saldırmaz ve rahat bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. oben

oben User

yazdığımız mesajı bile silmiş adam sanki insanları isyana teşvik ediyoruz
    görüyorsun işte kardeşim forumunda dahi serbestce dolaşamıyorken oyunda nasıl dolaşasınki yazdığımız mesajı bile silmiş genelkurmay başbakanı.
    sen globalde klansızmı takılıyon nick ne şirket ne gel sana yardımcı olayım beraber dolaşalım bende bu aralar klansız takılıyorum.

5. Merhaba,

Konuyla alakasız mesaj yazdığınız için, mesajınız oyuncunun oyun hevesini kırmaya yönelik cümleler içerdiğinden mesajınız tarafımdan silinmiştir. Lütfen oyunu yeni öğrenmek isteyen oyunculara karşı bu tarz söylemlerde bulunmayın. Bu tarz mesajların devamı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. oben

oben User

nede meraklısın ceza vermeye be kardeşim ver verde rahatla be genelkurmay başbakanım verde rahatla bee.

7. Aynı sorunu bende yaşıyorum. 5 günden beri 1 tane görevi yapamadım. Mmo oynuyorum ve 1-2 haritasına geçtiğim anda kesiyorlar. Yeni oyuncular nasıl gelişebilir ? Eğer diğer düşman şirketlerine takılmadan görev yapmanın bir yolunu biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
    Bu arada klana girmeden, para yatırmadan, takım olmadan, farm yapmadan direkt görevi yapmak istiyorum çünkü zaten görevi yapıbilecek bir gemiye sahibim.

8. ozaman hep birlikte takılalım daha güçlü oluruz.