oyunu oynayamıyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΉЛЧЛŁЄŦ•ŚŪVЛГĪ[ГЄŚŦ] tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun dediğimiz şey oynanır ya he işte biz bu eylemi gerçekleştiremiyoruz

eğer bu saçma durumu çözemiyorsanız kapatın kepenkleri biz bu oyuna para yatırıyoruz

karşılığı yeniden bağlan yazısına günde 100 kere basıp çıkış almak oluyor

böyle bi saçmalık olmaz olamaz ama bigboint de oluyor arkadaşlar

tr yöneticisinin masaya yumruk vurması lazım elin çinlisi almanı na

pasif olmayın abi bu ne ya ..//:(:confused::confused::confused:

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  2. Merhaba,

İnanın ki Türkiye Ekibi aşırı derecede bu konuda baskı uygulamaktadır.
    Raporlamalar , bildirimler fazlasıyla yapılmaktadır.
    Teknik sıkıntıların giderilmesi için çalışmalara başlanmış olduğunu görmekteyiz.
    Sizlere hak veriyoruz oyunun sıkıntıları içerisinde oynamak bir hayli zor olmaktadır.
    Kısa zamanda tüm sorunlar düzelir diye umuyoruz.

İyi forumlar.

3. o zaman herkez benim gibi uri alimini kesecek durum onu gosteriyor eger almanya turk oyuncularini takmiyorsa takmiyor da durum onu gosteriyor
    birakin oyunu gitsin demi forum admnini sabirinda bir yeri ve zamani var

botlara ses cikarmayan merkez
    turk oyunculari magdur eden
    oyundaki sorunlari cozmeyn bir ekip
    almanlari zengini edecegiz
    11 hafta oldu hic birsey almiyorum oynamiyorum foruma bakip seprom besleyip cikiyorum .D
    trr5 tr1 birlesdi gemim 65 deydi simdi 120 yakin olmus

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ekim 2018
  4. **HUNTER**

**HUNTER** User

Bende sizin gibi düşünüyorum,gemimde her zaman vip+katlayıcı+indirim paketi+uridyum avantaj paketi ve tabi helix lerde çekilen uriler vardı,ama şimdi ne vip nede diğer paketlerden almıyorum,vip dahil her şey bitti ve yenilemiyorum,dolar kuru arttığında fırsatı kaçırmadan hızlıca zam yapmayı bilen şirket nedense bu hızını oyunu oynanabilir seviyeye getirmede gösteremiyor,o zaman bizede bu firmanın veremediği hizmetlere para yatırmamak düşüyor.Şahsen ben her gün gemime girip besleme atıp chatte arkadaşların oyunla alakalı eleştirilerini takip ediyor ve düzelmediğini anladığımda çıkış yapıyorum.düzelene kadarda bu böyle devam edecek.Kendimi dolandırılmış hissedeceğime bir süre oynamam daha iyi,hem seprom besleme artıyor :) benim bir kaybım yok,artık DO almanya düşünsün...

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyun içi satın alımlar tamamen sizin hür iradenizle vereceğiniz kararlardır ve bu karara saygı duyarım.

Bizler merkez ekibe sizlerin mağduriyetini iletiyoruz. Üstlerim sizlerin bu sorunlar yüzünden yaşadığınız kayıplar için merkez ekibden telafi talep etmekte.

Gelecek hafta sunucu birleşiminin ilk etabının bitmesi ile teknik ekibin tüm dikkatini yaşanan sorunların çözümüne vereceğini ve sorunların kısa sürede çözüleceğini bekliyoruz.

Sizden biraz daha sabırlı olmanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 13 Ekim 2018
  6. Bende senin gibiyim bu oyuna para yatırmak aptallık birşeye neden para verilir karşılığında birşey alırsın, biz para veriyoruz karşılığında sıkıntıdan başka birşey almıyoruz ts de almanyadan oynıyan arkadaşlarla konusuyoruz oyunda hiçbir sorun yaşamıyorlarmış. Herifler takmıyor burayı, oyuncuların artık farkına varması lazım bi gurup kurup örgütlenmemiz gerekiyor bence belirli bi sayıya ulaşırsak ozaman görün bgpointi nasıl oluyor..

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Sorunların olduğunun farkındayız ama Tr do ekibi olarak elimizden birşey gelmez server birleşmesi bitmesine yaklaşık 1-2 hafta kaldı ondan sonra bu sorunlar çözülecektir.

Bu arada lütfen üslubumuzu koruyalım bizde burada sizlere yardımcı olmak için varız kimsenin konuşmasını engellemek istemem ama bu tarz yazımlarda ceza uygulama yetkim var lütfen dikkatli olalım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.