oyunun açılmasıyla ilgili sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

selam
    Bugun oyuna girmeye çalıştıgımda ya Darkorbit.com cok geç yanıt veriyor deyip sayfayı iptal ediyor yada bazen ana sayfaya girdikten sonra sayfa o şeklide kalıyor. bir türlü oyuna giremedim analtmak istedigim. dns , cerezler, firefox, explorer, chroma hersey i deniyorum giremiyorum. Oyun serverinde sorunmu var ? Suan burayada ana sayfaya girebildim hemen forma girip yazı yazayım dedim. Basla dedigimde acılan bölge oylesine kalıyor sonra tabiki baglanamıyor. Sabah 9 dan beri full PC basında girmeye calısıyorum. Darkorbit icin herhangi özel bir dns ayarı varmıdır ?

2. Kardeş oyunda sıkıntı var

1 haftadır oyuna DDOS saldırısı yapılıyor forumda açıklama yapılmıştı...

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Dns ayarlarıyla ilgili buradan yardım alabilirsiniz.

Ayrıca çerezleri temizlerinizi temizleyin.

Flash Player i güncelleyin.

Farklı tarayıcılardan girmeyi deniyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. skayra1

skayra1 User

hocam dodnetfx , directx, C++ daha hangi net protokolleri herseyi bastan kurdum. zaten güncel olan bilgisayarda internetle ilgili ne kdar sey varsa herseyi bastan kurdum buncelledim. olmuyor sayda acılmıyor. ana sayfayı acıp burya girdim ekrana bugun girdin al sana roket fala filan fdiyen sayfayı kapatayım ddim tam 45 dakkadır kapatmadı daha. PC de olan video kodeklerini bile bastan kurdum guncelledim...
    Modum sagolun gonderdiginiz sayfadaki 8 8 8 8 li dns ayarı heralde işe yaradı. totomatik aldırıyordum dns yi sagolun

5. Yani hiç aklına bu sitede sorun olma ihtimali gelmedi,bravo devam

skayra1 bunu beğendi.
  6. Kardeş bendende aynı olay var aslına bakarsan herkeste var...

Oyuna dediğim gibi 1 hafta gibi bir süredir Oyuna DDOS saldırısı yapılıyor...

DDOS saldırısı başka bir bilgisayar üzerinden sizin bilgisayarınıza yapılan uzaktan virüsler ile yapılan saldırıdır...

Forumda dediğim gibi de açıklandı...

Yani oyun virüs saldırısı altında altda AV yi ve virüsleri silme çabalarından oyun yavaşlıyor...

7. kaluz

kaluz User

kimse dikkate almaz ama yinede deneyim;bence oyunu basitleştirmeleri lazım,demaner-hitac gibi etkinlikler fena halde kasılmalara neden oluyor,bu gibi sıkıntılı oyunlar kalkmalı(kim-kime,dum-duma oyun oynuyoz),yaratıkların çokluğu bile donmalara neden oluyor(bu yüzden kapılarda simonlara patlamışlığım var) yaratıklar azaltılmalı ve en makulu yeni serverler açılmalı ve bu serverlere eldeki gemilerle girilebilmeli

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genel anlamda sorunlar olabilir bizler bu konularda azıcık sabırlı olmalı ve ara ara denemeler yapmalıyız lütfen sizlerden ricamız tartışma ortamı yaratacak konular açmamalı ve beklemeliyiz sorunlar teknik ekip bilgisi dahilindedir ve üzerinde çalışılmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.