Bug / Oyun hatasi Oyunun amatörlüğü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaN•V€FA tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben sizden BIKTIM. saat 12 oldu baktım hitac yok güçlendirici aldım o kadar urim ziyan oldu ama foruma bakıyorum ayın 16 sına kadar günde 24 saat boyunca haritalarda kalacak yazıyor
    typhon yazmış
    ''Not:16.05.2018 tarihine kadar sürecek etkinlikte, hitac gün içerisinde 24 saat boyunca haritalarda kalacak!''.
    yeter bu amatörlük ya bıktırdınız bizi artık bize zararı var.
    benim zamanımı uridiumumu kim tazmin edicek ? typhon senmi ediceksin?
    yaptığınız işe bi bakın ya amatörler sizi.
    saat 12 oldu ve şu an hitac mitac yok yazdığınız açtığınız konulara dikkat edin bu board oyuncuları bi çok konuda yanıltıyor çok amatörsünüz.
    eğer siz doğruysanız oyun yanlıştır oyun doğruysa siz yanlışsınız biri bu amatörlüğün hesabını vermeli her etkinlikte böyle yav bezdim artık ben. geçen lf4 etkinliğindede foruma 10:00 lst ile başlayacak yazmız lst nedir abi insan bi TSİ yazar oraya burası tr forumu.

2. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

öncelikle sakin ol ve bunlara alış :) çünkü server birleştirmeleri var etkinlikle, hilecilerle uğraşacak vakitleri yok. biraz anlayış :D

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Hitac etkinliği 24 saat sürmekte ve herhangi bir sorun yok. Saatler ile ilgili probleminizi raporuma ekleyeceğim.

İyi forumlar...

4. Merhabalar,

Hiç yoktan kaç dk ara ile çıkacağını paylaşsanız.

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda bir bilgimiz yok.

Sorununuz çözüldüyse konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz,

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.