Oyunun Durumu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 11 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karakule26

karakule26 User

merhabalar arkadaşlar ve oyuncular bu oyunu artık tadı tuzu kalmadı deluxe bugu yapan çoğu kişi oldu sınırsız ban yiyen olmadı 14 gün vermişler

bu oyunda artık oynayasım gelmiyor eskisini çok özledim hiçte kasılamıyorum savaşamıyorum bu oyun bitmiş artık full + full gemi oldu nereye gitsem tutucu program açık olan var bi tutuyor hop

patladım artık oyunda ne kasılmak var nede savaşacak insan var herkes geride kaldı oyunu yavaş yavaş bırakıyorlar oyunda pek zevk kalmadı keyf'te kalmadı bende oyunu bırakıyorum ...

sizde Allah'a emanet ol'un...

tryhardD, ℓαηeт ve hmztsc bunu beğendi.
  2. hmztsc

hmztsc User

full + fulum 8 irisli yada ben den görünürde daha az hasar vuruşu olan gemiler benden fazla sıkıyor :| anlam veremiyorum. dediklerine katılıyorum.

3. kaos*06

kaos*06 User

bırak ozaman.

4. Merhaba,

Deluxe bug yapan oyuncuların elde ettikleri bütün öğeler silindi. Oyunu oynayıp oynamamak konusunda özgürsünüz. Size tavsiyem küresel serverda oynamanızı tavsiye ederim, hem daha çok yeni hemde oyuncu sayısı fazla. Yeni arkadaşlar edinip yeni maceralara atılabilirsiniz, bazen yeni bir sayfa açmak gerekir :) Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.