Oyunun Efsane Oyuncusu Kim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LadyLady tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LadyLady

LadyLady User

Merak ettim, Darkorbit oyununun efsane olmuş bir oyuncusu var mı? hani eskilerden olur, çok tanınır vb... var mıydı böyle bir oyuncu?

2. Tabiki ben,başka kim olabilir :D Tabikide bu işin şakası benim onun yanında görünmediğim adamlar var.TR-3'de bildiğim Asterix ve benim gördüğüm Narkotik polisidir.

3. eski oyunculardan bahsetmek gerekirse: 'PureGewalt - Punchline - zebek911 - Failed - BuSHiDO - Alemdar' bana göre iz bırakmış oyuncular.
    güncel oynayanlardan ise yabancı olarak: 'DeinTodesurteil - Keeqo - Fisker' , Türklerden : 'Muvazzaf - TerrorTheLegend - Killmedium' yine izlemesi zevkli oyuncular.
    Bunun dışında jackpot kazanan oyuncularda tabi kendini kanıtlamış artık ve bu saydıklarımın her birinin YouTube kanalı var. Zamanın varsa izlemeni / takip etmeni tavsiye edebilirim. :)

4. 8 yıldır oynuyorum bana göre en efsaneleri ;
    Puregewalt

TerrorTheLegend

5. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

bence bunlar 3 de tr3 oyuncuları

6. jeriko derim tek geçerim adam JPA kazanan tek türk daha ne olsun

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  7. Ufak bir düzeltme: Jeriko'dan önce Viking Kaan'da Jackpot'u kazandı, ayriyetten Global Avrupa 1'den Ottomanİso ve (sanırım Almanya sunucusundan) Killmedium'da Türk olup Jackpot kazanmış oyuncular.

8. onlar yabancı alt yapı görmüş kişiler bizimki yerli :D

9. viking kaan da jeriko gibi tr2 oyuncusu?
    Konuya cevabımda tek bir efsane yok birsürü iyi darkorbit oyuncusu bulunmakta ama bazılarını söyliyim ben
    Jacksparrow,Alemdar,Terrorthelegend

10. TerrorTheLegend en efsane oyuncudur. Ama tarz olarak JOHNCONNOR benim favorim kullandığı gemi ve savaş tarzı beni yansıtıyor.
    Killmedium, Keeqo ve Zarok'uda yabana atmamak gerek.

*Soulfly* bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nice efsaneler var icimizde ,ama reklam sevmez,savastimi hakkini verir,kimsenin hakkini yemez ,kasilmaya calisanlari kollar korur ,bana gore efsane bu,digerleri hayran kitlesinin birazda abarttigi 1-2 kezde basari kazanmis oyunculari.hakkini verende vardir istisnadir nadirdir ,pek cogu geldi gecti,gecti diyorum ,server rutbelileri zaman icinde birakiyor cunku.kimiside kris kesse video cekip kitle olusturma cabasinda.boyle durumlar iste:)

12. Oyunun ilkyillarinda Zorbey-EFE vardi.Bide Gazi klani vardi TR1

13. ozmanlar başkaydı ozmanların hepsi efsane zaten :D

14. SİSTEM

SİSTEM User

Kim küser kim darılır bilemem fakat eli ile oynayan hakkını veren herkes efsanedir ben çok az kişi tanıyorum belki 1-2 tane gerisi maalesef ki itham olacak fakat gerçeği bu yardımcı kullanıyor bence sahte efsaneler çok bu oyunda.

ÈrroR_™ ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  15. Haklısın mustafa abi.

Bende elimle savaşanlardanım karşımda ki adam korkudan 2 aegis getirmiş benden zaten güçlü üstüne cephanesi full.

Bende ise düz insta x4 var ona rağmen zorlanıyor yetmiyor birde hile açanlar var.

Korku insana her şeyi yaptırır :D

Son düzenlenen: 19 Haziran 2016
  16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli forumlar

17. Bence türk oyuncuları arasında ''Viking ve Jeriko'' benım favori oyuncularım bunlar ikiside Efsane olduklarını herkeze kanıtladılar. videolarını izlemenizi tavsiye ederim

18. Dolunay♥

Dolunay♥ User

♥-Delete.Sayko-Jeriko-Muvazzaf-Viking-♥
    TÜRKİYE-2

19. Reis-28

Reis-28 User

Yabancı : Interceptor775 anonymous CrimsonNo Zarrok Keeqo †Dein_Todesurteil†

Türk : Jeriko Viking Muvazzaf Kilmedium Asterix

Eskiler : AlemdarATA LETO-ATA İstanbulcopy BLACKCORVUS AfyonAslanı-03

20. LadyLady

LadyLady User

Videoları izledim, baya iyiler...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.