Oyunun Fişini mi Çektiniz ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ***oslows*** tarafından 26 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Erlik admini tr serverleri üzerinde ki yetersizliğine değinmeden önce klasik serzenişlerde bulunmak istiyorum.
    Kendini oyun sanan bir platformda oyun oynamaya çalışıyoruz. Şuan itibari ile 1 saattir oyuna erişim yok girilmiyor. Peki yabancı serverlerde böyle durumlar var mı ? Tabi ki yok.
    Her açıdan 3. dünya ülkesi olarak görüldüğümüz için burada yaşadığımız sorunların onlar için hiçbir önemi yok paramız gibi bizde değersizis.
    İnsanların oyun oynayamadığı, kendini oyun sanan bu platforma para harcaması da bu durumu özetleyen bir durum. Bu platformda en çok zoruma giden ise sitede admin olarak hareket eden Erliğin her sorunda yaşadığımız her problemde, çözüm odaklı açıklayıcı , yapılan çözüm süreceini bizlere söylemek yerine tek kurduğu cümle '' sizin için kod hazırladık'' demesi. Kardeşim bana kod verme bana elinden geleni göster tr serverlerinin hakkınnı koru. Bu kadar insan senin oyuncun sayılır. Çözüm bul zorla birşeyleri. olmuyorsa da olmuyordur.
    Fazla uzatmak istemiyorum. Burada fikir eleştiri özgürlüğümü kullanmak istedim. Yapılan eleştireye tahamulünüz yok ise önceden yaptığınız gibi tekrar banlayabilirsiniz ya da konumu silebilirsiniz sizin vizyonunuza bağlı saygılarımla

2. mega234455

mega234455 User

Erlik'in bu konuda yapabileceği bir şey yok ki. BigPoint, DarkOrbit'i unutmuş durumda. Hileler, botlar haritalarda kol geziyor. BigPoint ise elinde kalan son 3-5 oyuncuyu kaybetmek yerine buna göz yumup "oyun son nefesini verene kadar ne kazansam kârdır" diye bakıyor oyuna. Dolayısıyla sevgili dostum, bu oyun maalesef ki artık kurtarılabilir veya düzeltilebilir değil.

Bu söylediklerim oyunu 16 yıldır aktif olarak oynayan birinin dürüst ve samimi düşünceleri.

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Öncelikle yaşadığınız teknik aksaklıklar sebebiyle duyduğunuz memnuniyetsizliği anlıyorum. Ancak forumlarımızın, eleştiri özgürlüğü adı altında yöneticilere yönelik kişisel ithamların veya saygı sınırlarını aşan ifadelerin alanı olmadığını hatırlatmak isterim.

Sunucu sorunları ve teknik altyapı çalışmaları tüm bölgeleri etkileyen merkezi süreçlerdir ve yerel yöneticilerin bu süreçlere doğrudan müdahale yetkisi bulunmamaktadır -ki bunu gayet iyi biliyorsunuz-. Ekibimiz, merkezden gelen bilgileri ve telafi adımlarını en hızlı şekilde sizlere aktarmakla yükümlüdür ve bu telafiler ancak merkez ekibimiz tarafından yapılabilir. 'Sizin için kod hazırladık' ifadesi, yaşanan mağduriyetin farkında olunduğunun ve merkez tarafından onaylanan bir telafinin sunulduğunun bilgisidir; bir geçiştirme çabası değildir.

Daha önce de benzer üslup sorunları ve hakaret içeren paylaşımlarınız nedeniyle yaptırımla karşılaştığınızı görüntüledim. Eleştiri yapmak en doğal hakkınızdır, ancak bu eleştirilerin yapıcı olması ve topluluk kurallarına uygun bir dille ifade edilmesi zorunluluğu vardır. Amacımız, her şeyden önce saygı çerçevesinde bir iletişim ortamı sağlamaktır.

Kurallarımıza uymayan içeriklerin kaldırılması veya ilgili hesaplara yaptırım uygulanması, eleştiriye tahammülsüzlük değil, forum düzenini koruma görevidir. Lütfen bundan sonraki paylaşımlarınızda üslubunuza özen gösteriniz.

Ayrıca daha etkili bir çözüm için; teknik hata bildirimleri ve bu tarz geri bildirimler için destek forumunu kullanınız.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.