Oyunun Genel Gidişatı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve edii__bese tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. edii__bese

edii__bese User

Herkese selam,

Oyunu 2013 yılından beri aktif olarak oynuyorum. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki şu ana kadar oynadığım hiçbir oyun bir sonraki adımında DarkOrbit kadar kötüye gitmemişti. Bakın bu yerinde saymak bile değil, geriye gitmek. 2013 yılından beri lag ve optimizasyon sorunları düzeltilemedi. Tam yedi senedir (belki de benim oynamadığım zamanlarda da vardı). Günümüz modern oyunlarının hepsini rahatlıkla ve neredeyse en yüksek grafiklerde, akıcı bir şekilde çalıştıran bilgisayarım, DarkOrbit karşısında eli kolu bağlı bir şekilde kalakalıyor. Bakın bu sadece bir tarayıcı oyunu, akıcı bir şekilde oynamak için quantum bilgisayarlarının piyasaya sürülmesini mi beklememiz gerekiyor anlayabilmiş değilim. Bana mı öyle geliyor yoksa Bigpoint, DarkOrbit'in hakkına düşen pasta dilimini günden güne küçültüyor mu? Mesela, galaksi kapılarına sıra sisteminin gelmesi. Bu, benim aklıma sadece Bigpoint'in sunucuların bant genişliğini kısıp, bundan kâr etmek istediği ihtimalini getiriyor. Başka mantıklı bir sebebini gerçekten bulamadım. Veya başka bir örnek; bot kullananlar (kimseyi suçlamıyorum). En son gelen büyük banlamanın 2014 yılında gelmesinin nedeni, acaba artık Bippoint'in daha fazla kullanıcıyı kaybetmeyi göze alamaması mı? Sadece sorguluyorum ve sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Eğer yazdıklarım herhangi bir yasağı ihlal ediyorsa direkt silinebilir. Yazdıklarım itham değil sadece birer varsayımdır.

Son olarak, oyunu, oyuncu sayısının 40-50 civarlarını aştığı zamanlarda gerçekten akıcı olarak oynayabilen var mı?

Teşekkürler.

Son düzenlenen: 7 Nisan 2020
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu hakkında ilgili açıklamalar yapıldı, önümüzdeki çarşamba günü yeni gelecek olan güncelleme ile sorunlar çözüme ulaşılacak diye açıklama geldi. Çarşamba gününden sonra artık bu sorunların olmayacağı kanaatindeyim. İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

edii__bese bunu beğendi.
  3. edii__bese

edii__bese User

Bugün 08.04.2020, saat 22:05. Bu sabah gelen resetle beraber çözüme ulaşılacağı söylendi, maalesef ben bir değişim hissedemedim. Sanırım bu olay hiçbir zaman çözül(e)meyecek. En sonunda kepenkler indirilecek, herkes refaha ulaşacak.

abdullahbac bunu beğendi.
  4. zalim

zalim User

Daha da kötüye gideceğine eminim kaç tane şey yazmışsın bir tane duyru ile cevap veriyor. kimse bilmiyor ki ne olacağinı ama gidişat belli.

5. Arkadaş genel durumdan bahsediyor sanırım yanlış anladınız pazar günleri felaketleri ilk defa olan bir şey değil, bu oyunda sürekli sorunlar bulunmaktadır merkezin telafi yapmasıda bir şeyi değiştirmez, ki her oyuncunun ihtiyaçları da farklıdır memnun edemezsiniz o yüzden telafiler yerine oyunu stabil halde tutması gerekirken etkinlik gelmesini çok şaşkınlıkla bakıyorum, yarını çok merak ediyorum mesela başlata basınca neler olacak ?, umarım merkez ekip farkındadır biz oyuncular yavaş yavaş oyundan soğumaya başladık..
    Söylediklerine ekleme olarak özellikle otomatikler hakkında birşeyler yazmak istiyorum ama ne zaman bu konu hakkında konuşmaya kalksam sürekli olarak forumdan uzaklaştırıldım ve benim gibi bir çok kişi ban yiyor, keşke forum yönetimindeki kişiler yani türkiye ekibinin yetkisi olsaydı da forumda banlama yapar gibi oyunculara (hile kullananlar ) da banlama yapsalardı ne güzel olurdu, sunu unutmayın buraya gelen canı yanıpta gelen kişiler yani dürüst oyuncu kitlesi, haliyle kızıp bir cevap arıyorlar, karşılarına ilgisiz ve sürekli aynı şeyler söylendiği için haliyle ekstra sinirleniyorlar anladık elinizden bir şey gelmiyor ama bu bir sorun ise, bu soruna siz de ortak olun hiç bir şey yokmuş gibi davranamazsınız bu bir ayıptır,siz onları yıldırdıkça siz kaybediyorsunuz..

abdullahbac bunu beğendi.
  6. *** bunlar kalkınca haliyle oyunda kalmanın bi anlamı kalmadı insanlr x4 yetiştirmekte bile zorlanıyor x2 zamanında en azından birkaç kapıda x4 ve uridium 2 kat verilmeli mesela kronosta deltada

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2020
  7. _01_

_01_ User

hesap satışı her zaman yasaktı, oyuncular yasak delmek için 2010 yıllarında bile nicklerini telefon numaraları veya satılık gemi vs. yaparak satacak insan arıyordu. yalan yanlış bilgiyle insanların kafasını karıştırmayın.

her yeni etkinlikte aynı konu açılıyor etkinlik dolayısı ile 2 hata oluşunca hemen genel gidişatçı tayfa foruma doluşuyor, oyun yönetiminden oyun kapanma ile ilgili bir tarih verilene kadar ya oynayın yada lütfen artık boş yapmaktan vazgeçin

ateistkeci bunu beğendi.
  8. ne yalan yanlışı kardeşim ben kendim biliyorum burda ***.sen bilmeden konuşma yasak olabilişr ama o dönemde müsamma gösterilmiş olabilir.görünüşte botta yasak ama hereşy ortada.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2020
  9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen uslubunuza ve kullandığınız kelimelere dikkat ediniz. GİŞ Kuralları gereği hesap satışı daha oyunun ilk günlerinde bile yasaktı, eskiden Resmi forum benzeri gayriresmi siteler açılıyordu siz büyük ihtimalle bunlardan birisine denk gelmişsinizdir. Lütfen aslı astarı olmayan bilgileri paylaşmamaya özen gösterelim.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.