Öneri Oyunun Gidişatı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_EFSANE_RİZELİ_- tarafından 6 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba millet ben dodge viper nasıl gidiyor ? Beni sorarsanız bu aralar bir çok işle uğraşıyorum ve bu bann konusundada gerekli incelemeler yaptıracağım neyse konumuz bu değil.

Bazı arkadaşlar dengenin kaybolduğunu ve dengeyi geri istediklerini belirtmekteler fakat bir yandanda tartarus , cerrah ve pusat gibi oyunda ki dengeyi mahveden gemileri kullanıyorlar.

Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda ? Herkes istediğini oynayabilir. Haklısınız ben buna karışmıyorum fakat benim burada kızdığım nokta bu gemilerin bonusunun çok fazla olması.

Tartarus nerdeyse goli kadar vuruyor ve şimşekden ortalama daha hızlı , Cerrah +1 jerenetör yuvası ile çok fazla fark oluşturmakta. Pusata gelirsekde bu gemi zaten fazla vuruyor birde hızlı hadi pusat bir şekilde kesiliyor ona bir şey diyemem.

Fakat tartarus ve cerrahın hız konusunda azda olsa nerf yemesi kanaatindeyim yada bunların hızını azaltabilecek bir sarf malzemesi çıkarılsa iyi olur.

Neyse devam edeyim bazı arkadaşlar dediğim gibi denge istiyorlar fakat hammerclaw denen bir gemi hem Aegis gibi can basabiliyor , hem Goliath gücünde hemde Pusatdan hızlı. Şimdi şunu diyeyim Aegis , citadel ve Spearhead üçlüsüne ne olacak ? Şimşeğe ne olacak ?

Bu hammerclaw , tartarus , cerrah çok fazla OP olup oyunda ki dengeyi bozuyorlar hadi şöyle bir şey olsa diyelim ki bu gemilerin bonuslarını bir şekilde normal seviyelere çekseler kabul fakat neden bu kadar OP oluyor ?

Aslında cevap çok basit;

Oyunda çok fazla bug kullanıldı ve şirket inanılmaz derecede zarar etti bundan dolayıda bu açığı kapatmak adına böyle yenilikler getiriyorlar;

Bu kişi oyun geliştiricisi takımından. Şimdi şunu belirteyim burada yazılanlara göre yıl sonuna doğru yeni haritalar , yeni sıralamalar , yeni kalkanlar , yeni hellstrom laucherlar , yeni gemiler ve yaratıklar gelecekmiş.

Söylenenlere göre 5-1 , x-3 ve pvplerin hepsi kaldırılacakmış.

Aslına bakarsanız bu oyun için iyi bir işaret olabilir fakat her etkinlikde bir bugun gelmesi ve bu bugun dünya kadar zararlar açması yüzünden oyunda ki zam artışda. Yani bunun dolarla alakası yok aslında bugcuların hıncını bizden çıkarıyorlar üstüne ingiltere AB'den çıktı bu yüzden AB'de ekonomik olarak sıkıntı çekmekte.

Şimdi bakınız bu yeni gelen LF-4'lerde bundan dolayı getirilmiştir forumda ki bazı art niyetli arkadaşlarda şakamı anlamayıp veya anlayıp çamur atma derdine düştüler neyse gerekli cevabı onlarada verdiğimi düşünüyorum.

Şimdi bakınız hammerclaw adlı geminin gelmemesi için açtığım konun anket oranı bu;

Şimdi arkadaşlar ankete bakarsak oyunda dengeyi batırmak istediğimizin bir göstergesi olarak kabul edebiliriz. Ben yeniliğe karşı değilim fakat getirilen yenilikler çok fazla oyunu kötü etkileyecek şekilde tasarlanıyor.

Hammerclaw gelsin diyenler;

Gelmesin diyenler;

Ortalama sonuç;

Şimdi ilk önce ben yeniliğe karşı bir insan değilim. İlk önce neye gelsin gelmesin dediğimizi bir düşünmemiz gerekli bence bazıları orada provakatif olarak bana çamur atmak için konuda gelsin dediklerini görebiliyorum Herkesin özgür oy kullanma hakkı var ve buna kesinlikle karşı değilim fakat bazılarımız orada bana inat yaparcasına gelsin demiş. neyse konumuz bu değil.

Şimdi sizden şunları düşünmenizi rica ediyorum;

1) Bu gemi oyunu ne kadar etkilyecek ?

2) Bu gemi oyunda ki dengeyi bozacak mı ?

3) Bu gemi ne kadar kötü veya iyi ?

Şimdi arkadaşlar bu geminin özellikleride şudur;

15 Lazer Slotu , 592 hız maximum , Aegis gibi can basma yeteneğine sahip 15 jerenetör yuvası ve dpsi golininkiyle eşit olacak deniniyor.

Bence biraz daha düşünün derim bu geminin gelmesiyle oyunda sizin aleyhinize olacak sonuçlar ortaya çıkacak siz zararlı çıkacaksınız çünkü bu tür şeyler oyunu bitirmeye doğru götüren şeyler.

Oyunda maalesef ki inanılmaz derece bug ve hile kullanımı var bunun engellenemesinin temel sebebide oyunun geliştirici ekipleri bunu düzgünce test etmediklerinden dolayı oluyor.

Şimdi bakınız bu oyunun eski günlerini herkes özler fakat kimse taşın altına elini koymuyor koyanada çamur atıyorlar.

Yani bence iyi düşünün sonuçta sizin aleyhinize. Bir iki gün adamı kesersiniz sonra bir bakmışsınız oyunda oyuncu kalmamış.

Bence bu sorunu düzeltmek için oyuncuların el ele verip yöneticilerin kapısını tıklatıp bu yenilikleri onlarla tartışıp bir orta yol bulunması şart eskisi gibi dengeli bir oyun olmasını istiyorsak bu bizim için anahtar niteliğinde olacağını düşünüyorum.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Bence yapılması planlananlar bu şekilde oyunculara üstün körü bildiriliyor,sizlerin tepkilerine bakılıyor,yani bunların hepsi tam manası ile gelecek oyuna hemen konacak değil.Artısı eksisi ile gelen bildirimlerle bir değerlendiriliyor.O geminin de mutlaka eksi bir özelliği olacaktır.
    Bence sene sonuna çıkarılması düşünülen yazılmış olan, bilgilere bakarak hemen aynı yazıldığı gibi olacağını sanmıyorum.Mutlaka her zaman olduğu gibi düzenleme olacaktır.Ayrıca bir oyun piyasaya çıkarılır sonra o oyunun değişik versiyonları her yaz piyasaya sürülür.Yani her oyun ilerler.İlerlemese halen biz enforcer kullanıyor olacaktık.Yeniliklere de açık olmalıyız ama tabi isteklerimizi beğenmediklerimizi de dile getirerek.:)

3. Tartarus olduğu gibi geldi ve bu geminin eksisi yok maalesef jupiter ?

Bare soğuma süresi gelsin tartarusun yeteneğine. Yeteneği atsın 60-30 saniye sonra tekrar hızlansın.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Var olmaz mı Taratus'un temel hızı % 40 Bonus hız alacak Etkin olduğunda, lazer hasarı% 5 azalacaktır.Lazer hasarı azalıyor hız özelliği aktifken.:)

5. Pekde büyük bir etkisi yok yani.

Kalkanıda düşse keşke çünkü bu gemi hızlı olduğundan keşif türüne dahil olabilir.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Öyle demeyin bazen 100 hasar bonusu bile önemlidir.Ayrıca siz gelen her gemiyi aegise kıyasladığınız içinde fazla buluyor olabilirsiniz.
    Bence bu gemi goliath tasarımlarındaki yetenek sürelerinin kısaltılmasına kıyas edilebilir.Oyunda hep bir gemiye karşı başka gemi denge oluşturuyor ve hep genelde bir eksi bir kaç artı özellikleri oluyor.Bence Aegise ancak bu dengeye katılması açısından lazer hasarı arttırma yeteneği eklenebilir.Lazer slotları yetersiz kaldı gibi :)

7. İşte ondan diyorum + 1 jerenetör yuvası birde 2 lazer slotu olsun gerisi Aegis elite gibi olsun başka bir şey istemem gemi zaten taş gibi.

8. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Arkadaşın açtığı konuya katılıyorum. Cerrahtan sonra dahada gemi çıkmaması gerekirdi. Oyunun optimizasyonu ve oyun sorunları üstüne çalışmalar yapılarak daha güzel hale getirilebilirdi. Sürekli yeni ekipman vs çıkarmak oyuncuyu oyundan soğutur. Şu oyunda normal lf4 ü daha fullemeyen adam var üstüne yenisi çıktı. fiyatlar artışta. Oyuna biraz fazla oyuncu girdiğinde hemen haritada kasma meydana geliyor.
    Yenilikten önce sorunları çözmeye uğraşsınlar.

9. biz zaten elimizden geleni yapiyoruz merkez yapmiyor elinden geleni :))
    bu oyun bu saaten sonra is yapmaz olan oyuncuyla gider ve onlari kayip etmesin yeter bu saaten biz kac ksii oyuna getirdik ama yine gittiler bize dedikleri sey bu oyuna dahami para veriyorsunuz dediler
    yeni harita ciksa yeni seyde ciksa oyun bitti birsey oyuncularin yetgililere guvenci kalmadi
    yeni bir konu okudum arkadas iyi birsey yazmis burda degismeyen kalici tek sey
    bannlama olmayacagi kesin diyor :D
    haklida bence

suan 2,6 da savasiyorum bak cubi arasindayim adam hemen yakliyor ema kamu fayda etmiyor :( yazik bu ayip buraya yeter

10. Kardeş valla forumdan mıdır bilmiyorum TR3 de dodge viper yani beni gören dalıyor nedense :D

Cubikondayım kendi şirketim sıkıyor. ICE dayım kendi şirketim sıkıyor...

Kırmızıda yok klansızlar sıkıyor :D

İç savaş var diyelim adamlar iç savaşı bırakıp beni kesmenin derdine giriyorlar :D

(Ema kamu aradan bir kaç kişi alıp kaçıyom)

Fakat deli gibi savaşmamın yanı sıra bazılarında hilemidir bilmem tuşlarım kitleniyor hani savaş pilotlarının uçaklarında arza olurya onun gibi keseceğim adamı kesemez oluyorum.

Oyun yönetimi dediklerimi uygulasa inan bana oyunda oyuncu olurdu. Şimdi oyunu indirmeli yapmayı düşünüyorlarda bunu yaparlarsa gurt takımı yada satır 2 gibi olmasın oyunun sonu ;) :p

Sürekli bug çıkmasından bende bıktım düzgün bir oyuncu kitlesine sahip değil maalesef bu oyun.

Konu silinebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2017
  11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.