Oyunun Hatası?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her kapı yaptıktan sonra base atıyor ya gemiyi he işte ondan sonra hangara tıklıyorum phonix seçmek istiyorum dediği şey şu: geminizi istasyonda değil diyor ne alaka yani ne alaka???

0_0ßeNiMeFsAnĘ0_0 bunu beğendi.
  2. uninstable

uninstable User

Oyun karışabiliyor haritadan hangara gitmek için tıklayıp biraz bekleyip tekrar seçim yapılabilir lag donma dan olabiliyor.

3. Doğru söylüyor aynı sorun x8 ana üssündede oluyor yetkililer ilgilenmeli.

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Sorunu raporlarıma ekleyeceğim. Size tavsiyem güvenli çıkış yapıp tekrar oyuna girmeniz olabilir.

İyi forumlar.

5. Onu bende biliyorum ve böyle yapmayıncada zaten değiştiremiyorum bir türlü ,ayrıca vip olmadığım için 20 snye bekliyorum buda beni artık sinirlendirdi aylardır bu sorun var ne zaman kapı bitirsem ve ana üsse atsa arka sayfadan başka bir gemi seçemiyorum:ana üste değilsin bildirimi geliyor

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Dediğim gibi sorunu merkeze raporladık. Umarız en kısa sürede çözüme kavuşur. Konu ile ilgili başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.