Oyunun Hedefi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 16 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Do ekibi her ay bir etkinlik düzenliyor o etkinlikle beraber gemi yükseltme modülleri veriyor. Oyuna yeni başlayanlar için bir kaç etkinlik boş olduğunu düşünüyorum. Oyuna yeni başlayan ve orta seviyeli gemiler için bu etkinliklerin boş lüzumsuz olduğunu düşünüyorum.
    Gemimizi fulleme mi yada rütbe peşinde mi ilerleyecez artık bilemez olduk.
    Etkinlik bizim hedefimizi karıştırıyor.
    Sürekli NPC kesme peşindeyiz şirketler arasında savaş etmeyi özledik.
    Do ekibi artık şu etkinlik ve gemi yükseltme modüllerini artık bitirsin bıktık usandık.
    Venom için etkinlikte gemi yükseltme modülleri gelmiş benim hangarımda sayborg var neden venom gemi yükseltme modülünü alayım ki?
    Herkesin görüşünü bekliyorum.

2. Emi0666

Emi0666 User

kanka anlamıyorum geçen etkinlik full PVP idi inan o etkinlik yüzünden 500 600 kez patladım sesim çıkmadı millet burda ağladı.Bu sefer mob görevi getiriyolar ve venom için güzel modüller veriyolar ve görevleride orta-alt gemilere sahip herkes yapabilir benim gemim 8i 1apis 27 arge 10havoc var ve 19hedef yaptım yani boş ve lüzümsüz değil bence. Oyuncuların ne isteğini anlamıyorum. ve Cyborg varsa bence almana zaten gerek yok tekillilik 2 yeteneği venomun önüne geçirecektir.​

ateistkeci bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuna getirilmiş olan modülleri kişisel değil genel oyuncu kitlesi olarak düşününüz. Getirilmiş olan etkinlikler sırasıyla hem PvP hem de PvE odaklı olduğunu kişisel deneyimlerime dayanarak söyleye bilirim. Sıradaki gelecek olan etkinlik Merkez Ekip tarafından belirlense bile PvP etkinliği olabilir. Gemi yükseltme modülleri oyunda bir hedef katmaktadır. O yüzden şuan da böyle bir işlem gerçekleştirilceğini düşünmemekteyim. Oyundaki genel hedef ve amaç sıralama - rütbe ve savaş üzerinedir.

İyi Forumlar.

4. sıkma canını seni de npc niyetine keser onlar :D.durduk yerde hedeflerini şaşırtma onların.benim görüşüm bu :).

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbitin hedefi kasasını doldurmak. Gemiyi fulleyene kadar 1 yıl geçiyor. 1 yıldan sonra herkes tp şp ve rütbe kasıyor ama ne yazık ki o gün herkes oyundan sıkılıyor ve bırakıyor.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sebeplerden dolayı oyuna yenilikler ve etkinlikler gelmektedir. Her oyuncu için farklı bir hedef veya amaç sunmaktadır. PvP oyuncularına hitaben genel kapsamlı etkinlikler veya PvE oyuncularına hitabende genel kapsamlı etkinlikler ve ödülleri getirilmektedir. Oyuncular almış olduğu ödül ve içeriklere göre diğer oyunculardan farklı bir sınıf olarak ayrılmaktadır. Örnek vermek gerekirse HP-Link Modülü.

İyi Forumlar.

7. tryhardD

tryhardD User

Oyunda PVP öleli çok oldu sebeplerini de yazmama gerek yok herkes biliyor. Mümkün oldukça grupça yapılan PVE etkinliklerinin gelmesi bence daha mantıklı en azından insanlar grupça oynayıp stres atabiliyor.

8. pve daha heyecanlı dimi diyecemde diyemiyorum pve yi de öldürdüler geçmiş olsun botlar cubide :D

9. PastelBoya

PastelBoya User

Elindeki sayborg al istediğin gibi kullan. senin gibi gemisinin içi dolu olmayan bir oyuncu oyuncu için gelen bu modüller çok önemli. syborg alana kadar venom alırım geliştirmesini alır kullanırım. syborg alırsamda onu tercih ederim. herşeyi "ben" merkezli düşünmeyin.

etkinlik geçen sefer pvp ağırlıklıydı ve kaç defa patladığımı sayamadım. inan iris hasar alsaydı şuanda forumda 5 konudan 1i "irislerim gitti geri verin" başlıklı olurdu. savaşını git yap tutan yok. ha ama senin savaştan kastın kristallon kesen adama kamufle bozmak ve ben merkezli egonu tatmin etmekse bilemem.

10. venoma ''sarı şeker'' diyolar venomdan vazgeçme.venom

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2020