Oyunun oynanmayacak durumda olması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve efsanaadam tarafından 18 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efsanaadam

efsanaadam User

Bu oyun artık net bir şekilde oynanamaz hale gelmiştir; öncelikle şirketlerin önemini yitirip klanların öne çıkması, yeni gelen oyuncuların gelip full+full gemilerden tek yemeleri , birde bunların üzerine gelip 1500+ saatlik kasılma süresi ve kasılmanın artık full oyuncular ve otolar yüzünden imkansız olması , oyunun çıktığı zamandan beri hep aynı yaratıkların slotların olması , neredeyse haritalarda oyuncuların artık olmayası gibi nedenlerden ötürü artık hiç kimsenin bu oyunu oynamak istememektedir ama bigpoint ekibi bunları görmezden geliyorlar. Artık oyuna para yatırmayı kestim bile.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir bölüme taşınmıştır. Ayrıca size bu oyunu kimsenin oynamak istemediği konusunda katılamayacağım maalesef, hele ki bunca yenilik gelmişken. Hem de şahsi fikrime göre artık fullenmek çok daha kolay :) Oyunun her döneminde gelen bir yeniliği fullemek için uğraş olmuştur, nasıl ki LF-3 ün ardından LF-4 geldi uğraştık, Geliştirmeli LF-4 geldi uğraştık, Kararsız LF-4 için uğraştık şimdi de bu yeni lazer için uğraşılmaktadır. Açıkçası ilk defa bir lazeri fulleyebilmemiz adına haritalarda bu kadar sık admin gemisi görmekteyiz, hem de görevleri yaparak bile bu lazerleri elde edebiliyorken :) Size hak verdiğim nokta ise uzun süredir aynı yaratıkların olmuş olmasıdır, umarım bu da en kısa zamanda değişir ve yeni npc'ler ve dişe dokunur ödüller görebiliriz :)

İyi forumlar.

ELYSIUM ve Savatage bunu beğendi.
  3. Savatage

Savatage User

2008 civarında ilk defa darkorbit ile tanıştım.Yaklaşık 9 yaşındaydım ve darkorbit dışında birçok oyun oynadım fakat hiçbir oyun darkorbitin verdiği zevki veremedi.
    Ucb sesiyle düşman kesmek dünyalara bedeldi benim için.
    sabah akşam rutin bir şekilde kristallon kasmak beni hiçbir zaman sıkmadı.
    Ben kendimi bildim bileli tr3 eic olarak oynarım.Başka serverde gene başlayabilirim fakat mmo veya vruda başlarsam kendimi hain gibi hissederim :)