oyunun sıkıntıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ImStillNotHappy tarafından 2 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Akadaşlar bu oyunun sıkıntıları son 3-4 yıldır bitmiyor artarak devam ediyor bunun hepiniz farkındasınızdır 2010 2011 zamanlarını hatırlıyorum güçlü bir hesabım yoktu ama 1-3ün düşman haritasına giden portalında beklerdik onlarca gemi olurdu savaşlar ve herşey o kadar eğlenceliydiki hiç bir sıkıntı yoktu oyun daha fazla kalabalıktı ama daha az lag ve problem ve adaletsizlik vardı biz ne söylersek söyleyelim bu oyun yetkilileri supportun kopyala yapıştır yaptığı gibi davranmasından daha ileri gidemiyor

Benim düşüncem biz bu sıkıntıların tamamını ortadan kaldırmak için birşey yapabiliriz bu tamamen bizim elimizde oyundaki oyuncuların önemli bir kısmının tr oyuncuları olduğunu hepimiz biliyoruz biz yalnızca 2 hafta bu oyuna para harcamasak oyuna girmessek birşey kaybetmeyiz ama teknik ekip ve oyunun yöneticileri birşeyler kaybeder teknik ekiple alakası olmayan ama oyunun yöneticisi veya şirketin yöneticileri hesap sorar bu oyuncular nereye gitti

neden oyuncu sayımız yarıya düştü neden sattığımız vipler katlayıcılar yarıya düştü bunu oyununun yöneticileri illaki sorar ki zaten tr oyuncuları olarak boykot yapmamız halinde onların habersiz kalacağını sanmıyorum mecburen birşeyleri değiştirmeleri gerektiğini anlayacaklar başka birşekilde bu oyunda birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum üzücü ama oyun her geçen gün birazcık daha kötüye gidiyor bu benim çocukluk oyunum ve birçoğumuzun öyle bu oyunu belkide 12 13 yıldır oynuyoruz ben bile 2008de başladım ama teknik ekip veya darkorbit ekibi 2015 hatta daha sonrasından gelen insanlardan oluşuyor en eskileri 2013 diye biliyorum çünkü o tarihlerde darkorbit tüm ekibini değiştirmişti tamamen oyun ekibi yeni kişilerden oluşuyordu söylemek istediğim support teknik ekip veya darkorbitin bu kadar kötüye gitmesinde payı olan insanlar bizim kadar tecrübeli değil bu oyunda

uzattım ama söylemek istediğimi anladınız 2 hafta tr oyuncuları olarak oyuna girmemeyi deneyebilirmiyiz?

forumda oyunun yöneticilerini eleştirdiğimiz bir konu açma hakkına sahip değilmiyiz neden açtığım konuyu sohbet kısmına hiç kimsenin göremediği bir odaya taşıdız başka bir sorum yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2020
  2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Oyunun ilerlemesi ve gerilmesi alakalı eleştirilerinize saygım sonsuz fakat mesajınızdada belirttiğiniz gibi diğer oyuncuları oyunu oynamamaya veyahut payment üzerinden alınan mağaza ürünlerini oyunculara almamaya teşvik etmek yasaktır. Mevcut konunuz varken birden fazla konu açmayınız. Konunuz kilitlenmiştir.

Hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.