Öneri Oyunun son durumu ve öneriler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 19 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu oyun bitmiş.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2018
    знсzτэiИ, ÇEKTAR47 ve G_s_G_s bunu beğendi.
  2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Güzel tespit ama kim uygulayacak bunları eski dark nere şimdiki nere Server bırlesımde ıplerı elıne alabılırler duyuru yapabılırler server bırlesımınden sonra hıc bır seye ıstısna gosterılmeyeckdır dıye duyuru yapabılırler yapmıyorlar CUNKU PARA COK TATLLI COK YAZMAK ISTEDIGIM SEYLER VAR AMA HEPSI LAFDA KALIYOR FIKIRLER YOK OLUP GIDIYOR PARA PARA PARA Elıne yuregıne saglık

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  3. ÇEKTAR47

ÇEKTAR47 User

baştan aşşağı sıkılmadan kimi zaman duygulanarak okudum muazzam bir yazı olmuş eline sağlık..hele portaldan uzaklaşınca yaşadığım adrenali anımsadım sibo için kristallon için çıkan savaşları..naçizane benimde bir önerim olacak seninkilere ek olarak...önceleri şirket içi savaşan klanlar olsa dahi yabancı şirketten bir gemiye aynı anda yardımlaşarak savaşılıyordu..şimdiler de bakıyorsun eic şirketinin klanı ama içinde mmo vrulu daha çok ..diğeri işaretliyor kendi şirketinde ki seni kesiyor(ki buda benim ağrıma en çok giden hadise)kimse başka şirketin klanına giremesin çok istiyorsa (ki eskiden emin olun öyleydi) şirketini değişip öyle geçsin geçmek istediği klana...

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  4. Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım güzel olur ya. ÇEKTAR47 kardeşim kesinlikle haklısın o konuda bence de çözüm gerek. Mesela EIC şirketine bağlı olarak açılan bir klanda 10 EIC şirketinden gemi varsa en fazla 5 Yabancı şirket gemisi eklensin 20 ise 10 eklensin örneğin. Bu şekilde denge sağlanır. Şirketler çok önemli.

Bak şuan bunu yazıyorum şimdi gireceğim oyuna :) Bakıyım kimler varmış sonra yatarım.

Yeniden sektörde yükselmek isterlerse bütçeleri var bence işe alımlar yapılarak he şey değişebilir. Ama dediğin gibi kim uğraşacak bu kadar şeyler bazı şeyler eklense en azından keşke.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2018
  5. G_s_G_s

G_s_G_s User

Butce var orası kesın ama zıhnıyetler degısmedıkce pek bırsey olmaz bende ısterım eskı gunlerıne gelmesını ama yonetımın boslamıs ortalık karısık kımın elı kımın cebınde bellı degıl hayırlısı yınede

6. Bence sana ilk önce bir iş bulalım biz :D

7. lllecelll

lllecelll User

reis yazıyı yazarken yorulmadın mı :)

8. -Star-

-Star- User

Çok güzel yazmış,bir o kadar güzel nokta atışları yapmışsın.Biraz da ben paylaşayım anılarımı diye düşündüm senin ve diğer arkadaşların yaşanmışlıklarını okuyunca. 9 iris full havoc 20 küsür lf-4'lü bir gemim var,ne sıralamaya oynarım ne de şu kadar lf-4'üm olsun,spartanım,sayborgum olsun gibi bir kafadayım.Kafama eserse açarım petimi 2-3'te boss mordon kovalarım (ki otoculardan artık ne kadar yakalayabilirsem). 2007'de çok değerli bir arkadaşımın önerisiyle başladım. Yaşım henüz sekizdi o zamanlar,okumayı yazmayı ufak tefek dört işlem yapmayı daha yeni sökmüşüm.Bir gezegenin resmini görmeyi bırak henüz dünyanın resmini,fotoğrafını görmemişim.Yeşili severdim,gittim venüsü seçtim.3-1'desin,kıpkırmızı bir harita,büyüleyici bir atmosfer,arka planda garip bir müzik.40.000 credistin var,phonixle geziyorsun.Onlarca hesabım vardı,hep yaptığım o credistle yamoto alıp (sanırım 16.000 credistti emin değilim) streuner kesmekti.Hiç unutmam 6 flax bigboy gemimle devo kese kese kurmay binbaşıya kasmıştım hesabı,şimdiki hesabım o zamanlarda olsa herhalde generaldim şuan :) 2012'ye kadar ne irisim ne de goliathım vardı,TR-3 sunucunda oynuyordum CPU klanından biri davet attı ben kristallon dönerken,klana aldı beni Mahmut abi :) 8 iris gemileri vardı,kalın sıkan,bütün gün grupla tallon dönen.10 milyon credist atmıştı bana klandan gidip vega almıştım,o crediste eskiden goliath alamazdık.Şimdi nerede o günler, sonrasında Mahmut abi SVAT klanına geçti,beni almadılar bayağı bir kırılmıştım,Mahmut abi sonra yazdı bana,"Atilla bizim klanla savaşta olan çok klan var seni kesip dururlar,kasılamazsın haritada." Ben de sonrasında oyunu bıraktım,gemim silindi aylarca girmediğim için.İki yıl sonra aynı sunucuda yeni bir hesap açtım,ne Mahmut abi kalmış ortalıkta ne de eski darkorbit.Belki Mahmut abim bu mesajımı okuyordur,çok çok teşekkür ederim ona çocukluk yıllarımı daha eğlenceli bir hale getirdiği için :)

9. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Oyun hakkındaki fikirlerinizi lütfen Güncelleme ve Fikir Havuzunda paylaşınız.

Konunuzu taşıdım. Lütfen konunuza bir oylama ekleyin.

Bu konuda diğer arkadaşlamızın şikayetlerine göre değişiklikler yaparak fikrinizi daha iyi hale getirebilirsiniz.

İyi forumlar...

10. oldu olmuşken ssk yemek yol parasıda versin çifte hades gününde yüzdeyüz mesai versin yan gel yat başka işin gücün yokmuydu bunu bu kadar şeyi yazmaya üşenmedinmi:d

11. Muhtemelen benim bir altta bulunan önerilerimden sonra bu konuyu açma isteği duydun ve oradan ilham aldın. Aynı fikirdeyiz ama maalesef öneriler öneri olarak kalıyor. Ciddi bir ilgisi yok oyun ekibinin...

12. Hiç görmedim bile. İlham almama gerek birisinden önerilerimin çoğunluğu oyunun eski canlılığına kavuşma içindi.

SSK, yemek, yol parası ne alaka ?! Kafan mı güzel ?! :D Uzun olarak yazdığım önerilerin bazıları fantastik kendi düşüncelerim. Bir çoğuda herkesin dile getirdiği sorunlar. Bu sorunların düzeltilmesi için önerilerimiz. Aynı zaman bu kadar yazıyı yazmak sorun değil işim bu yazısını görmedin galiba. :D Yan gel yat demişsin ona biraz daha güleceğim bir dakika lütfen :D :D NE ALAKA ?! Oyun içeriklerini daha çok ve kolay bir şekilde elde etmemizi istediğimi ima edecek bir cümle bile yok iken ne anladın da ne yazıyorsun ?! :D :D

13. Önerilerin gerçekten çok güzel. Bazıları umarım ileride gerçekleşir.

14. bu kadar şeye kafa yormakla uğraşacağına madem başka şeylere kafa yorda sende yap bir oyun orda uygularsın baskasının işine cubuk sokmakla olmuyor o zaman tamam diyecem sana yaptın bırak bu işleri boş bunlar ne yaparsan yap darkorbit kendi stratejisini uygular sana kalanda yorduğun kafadır.:d

15. Kötü niyetli bir şekilde yazmış olduğun cevabına karşılık olarak cevap yazıyorum. Bu kafa yormak değil! Bunu anla ilk önce. Sende yap bir oyun orda (orada yazılır cehaletin hat safhada) uygularsın ne demek ?! Burası fikirlerin,tavsiyelerin,önerilerin yapıldığı bir bölüm. Sosyal medyada editörlük yapıyorum aynı zamanda yazı yazmak işim. Canım sıkılmıştı yazmıştım. Bir çoğu fantastik olmasına karşın bir çoğuda herkesin dile getirdiği konulardan oluşmakta. Başkasının işine çubuk sokmak, buraya biraz gülmek istiyorum :D Çubuk sana mı girdi ?! Burası neresi bir bakmalısın bence :D Güncelleme ve Fikir Havuzu... İstediğimi yazarım. Ben oyunu seven birisiyim yazılarımın yarısından fazlası olumlu olarak değerlendirmelerdir. Aynı zamanda ufak gemilerin daha kolay gelişmesini istiyorum. Elbette firma istediği stratejiyi izler :D Yazındaki imla kuralları hatalarını görünce iğrendim sadece. Şöyle bir sonuç çıkıyor. Birisi zevkine, keyfine :D :D CANI İSTEMİŞ yazı yazmış bu yazıya boş ve gereksiz gözüyle bakarak sonrasında abuk subuk ve imha kurallarının yanından bile geçmeyen gereksiz bir cevap yazmışsın :D Şimdi ne denir bilirsin :D Git biraz ötede gez... O sonraki gezin çok anlamı var seç bir tane kendine :D

16. Güzel ama bunların hepsi gerçekleşemez :)

17. Z3C6

Z3C6 User

Tortu gemisinin hızını mı düşürdüler?Admin şu an 577 de,ve herhangi besleme yada hız jeneratörü sıkıntısı gözükmüyor?Var mı bilen?

Admin tortu gemisini hızını mı düşürdüler?577 olarak gözüküyor şu an?

18. oben

oben User

oyun diyorki bırakın gidin ama illa biz lafın tamını duymak istiyoruz...bundan sonraki olası adımlar..spartan herkül havoc yeni lf4 lere yeni bir düzenleme..elde var 0

19. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Denge yaması ile birlikte değişiklikler oldu. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Z3C6 mesajlarınızı birleştirdim lütfen alt alta yorum yapmak yerine tek seferde düzenleyerek yapınız. Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.