Oyunun sorunu nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 28 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

Yeni tasarım geliyor kapı yaparsan düşer diyor, ulan ben neden kapı yapayım neden zeta yapayım bıkmışım 50 60 tane zeta yapmışım zaten, versene 1000 kişi öldür al tasarımı filan diye görev! Haftalarca palladium topluyorlar, bir de böyle tasaırm şansı geliyor yok zeta yap yok kappa yap ! Amaç nedir ! Bıktım artık kapı kapı. Oyuncuları oyuna sevk etmek yerine nedir bu

*!..!*umur*!..!* bunu beğendi.
  2. __malibu__

__malibu__ User

ne iyi dedin be kardeşim bosver yapma sende napcan tasarımı normal sade bır solace al modülerini tak yeterli savaş için ekstra gemı ve görünüş tasarımlara falan kafanı bozma bence :)

3. Richie

Richie User

Olay kapı yapmak değil, olay hem programların haftalardır topladığı palladumların üstüne bir de bu tasarımları alması, benim gibi oyuncuların saçma sapan bu kadar süre palladium toplamaması nedeniyle kapı yapmak zorunda bırakılması. Asıl o oyuncuları oynamak zorunda bırakmaları gerekiyor. Hadi onu geçtim o zaman alfa beta gamma dahil edin o zaman da bari diğer oyuncular da faydanalabilsin.

Zoruma gidiyor kardeş hem haftalarca o haritadan çıkmıyorlar hem de böyle bedavadan tasarım kazanmış oluyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2020
  4. Madem elitsin biraz mindfire'da takıl, zaten uridium'u parayla bile satın alamayacak kadar çok kasarsın, onlarla da kolayca kapı yaparsın. Elit değilsen pala devam.

5. Richie

Richie User

Ben her türlü o kapıları yapmasına yaparım olayın sadece kapı üzerine yoğunlaşması beni sinir ediyor. Oyun kapıdan ibaret gibi. Tamam mesela karbonit tasarım getirdiniz kapıalrdan aldılar bunu farklı tasarımlar getirerek tekrar tekrar kapıdan vermenin anlamı yokki. Görev veri zorluk koy küçük etkinlik yap. Çok kısıtlı bir şey bu.

*!..!*umur*!..!* bunu beğendi.