Öneri Oyunun Steam'a eklenmesi veya entegre edilmesi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Dark9878 tarafından 2 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Steam'a eklenilmesi ve ayritten ayrı bir launcher gelmesi mantıklı bir seçim mi olur

1. Mantıklı olur

90,0%
  2. Mantıksız olur

10,0%
  1. Dark9878

Dark9878 User

bu tarayıcı sevdasından vazgeçilip unity motoru ile sabit 60 fps oynanılıp bide üstüne steam gibi devasa ölçekli bir market'e do sunulursa do nun şaha kalkacağına inanıyorum
    Hem bot sorunu çözülür belki eski bırakmışlar insanlar bu sayede yeniden başlar çok eski ve efsaneleşmiş bi oyun ama şuan bence kanser li diyebilirim ve bu dediğim çözüm şahlanmasını sağlayacaktır

Evet oyunun yaş ortalaması yüksek ama yani google chrome u açıp bu oyuna girebiliyorsa orayada girebilir yani yada hem indirmeli yapılabilir steamdada ayriyetten olabilir
    oyun örnek versem keşkede olmuyor ama yapan oyunlar var ve bu oyun yükselişini steam'a eklenerek gerçekleştirmiştir hem kendi launcher'ı siteden indirilir hemde steamdandan oynanılır bence mükkemel

Arkadaşlar lütfen eğer dediklerimi mantıklı bulan arkadaşlar varsa bu yazdıklarımı yayın ne kadar çok kişi görürse gerçekleşmesi o kadar mümkün olur.

2. Kesinlikle katılıyorum

Dark9878 bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuzu kurallara uygun bir şekilde açtığınız için teşekkür ederim. Konunuzu İndex'e eklemiş bulunuyorum. Yeterli desteği aldığı taktirde raporlarımıza ekleyeceğiz :)

İyi forumlar.

Dark9878 bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Geçte olsa bastım oyumu :p sabah bakarım dediydim :D

Dark9878 bunu beğendi.
  5. Dark9878

Dark9878 User

Arkadaşlar eğer mantıksız olur verecekseniz lütfen neden olduğunu yazın çünkü yenilik istemiyorsunuz sanırım sonsuza kadar 25 fps oynamaya razımısınız ?

6. Katılıyorum.
    +1.

Dark9878 bunu beğendi.
  7. Spin3131

Spin3131 User

Kesinlikle mantıklı bir fikir hatta asıl olması gereken budur. Steam içerisinde yüzlerce ücretsiz oyunu barındırıyor. Csgo bile ücretsiz ve ayrı bir pazar topluluğu sayesinde satın alınabilir içerikleriyle Valve'a para kazandırıyor. Bu konuda tartışmak isteyen varsa 13bin saatlik tecrübemle istediği cevabı sağlarım. Darkorbitte zaten ödeme yapmazsan zor başarı alacağın bir oyun. O yüzden bir fark yaratmayacağı gibi daha çok oyuncu çekecektir. Sonuna kadar destekliyorum. Eminim ki oyunun çıktığı günden bugüne yeniden doğduğu an olur.

Dark9878 bunu beğendi.
  8. Aliens

Aliens User

Çok istediğim ve temenni ettiğim (Steam hayatımda hiç kullanmasam da mantıklı geliyor) bir durum bu. Bu oyunun kalabalıklaşması şart. Artık haritada yaratıkları oto programlarla bulamamaktan ziyade gerçekten oynayanlardan bulamamak çok güzel olurdu.

Oyum: OLUMLU!

Dark9878 bunu beğendi.
  9. Dark9878

Dark9878 User

Desteğin için teşşekür ederim kısa bir sürede 21 oy aldık umarım raporlanır

10. steam istemem *** gibi cleant üzerine açılan bir oyun olursa daha hızlı olur ama hileyi yine engelleyemezler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2020
  11. Dark9878

Dark9878 User

kanka oyun ismi verdiğin için sansürlicekler ve yorumuna gelirsek engellemeleri daha kolay olur abode flash player'a göre hem client hem steam dada olur örnekleri var sansür yiyeceği için veremiyorum ama var steam oyunun yayılmasını artırır devasa bir ölçekte hemde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2020
  12. KO bile steam'a geçince bir sürü yeni oyuncu kazandı neredeyse batmak üzereyken bu konunun biran önce halledilmesi gerekiyor artık +1
    zabaa gadar burdayım.. zabağaa gadar burdayım :)

13. Quenn

Quenn User

taze kan için gerekli ve eğer yazılımlarıda engellicekse bence şirketin bunu ciddi ciddi düşünüp uygulaması gerek

Dark9878 bunu beğendi.
  14. Dark9878

Dark9878 User

Tek korkum ise steam'a komisyon vermeyi kabul etmemeleri yani getirmemeleri

15. Quenn

Quenn User

oyuncu artınca para harcayan daha çok olacak kar etmek için biraz parayı elden çıkarmak gerekiyor her zaman

16. Dark9878

Dark9878 User

güncel

Sayfayı Paylaş