Oyunun sürekli donması (laglanması)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ruhsuz43 tarafından 29 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

Sevgili DarkOrbit ekibine sesleniyorum

Tarihİşlem
    29.12.2024 - 20:43Gemin tamir edildi.
    29.12.2024 - 20:43Boss Lordakium türünden bir uzaylı gemisi tarafından imha edildin.
    29.12.2024 - 19:33Gemin tamir edildi.
    29.12.2024 - 19:32Sibelon türünden bir uzaylı gemisi tarafından imha edildin.
    29.12.2024 - 16:28Gemin tamir edildi.
    29.12.2024 - 16:28Kristallin türünden bir uzaylı gemisi tarafından imha edildin.

Her hatfa sonu ben kanser olmak zorunda mıyım acaba?
    Bir X4 kasalım abg yapalım dedik, gemim tek başına cubi kesebiliyor fakat gel gör ki alfa beta gamma kappa hiç fark etmez en basit en zor kapı olsun bunların hiçbirini haftasonu bonusundan faydalanarak yapamıyorum. Ne hikmetse kapıya girdiğim anda tüm npc ler tam doğuyor ve sizin dandik sunucunuz bir anda laglanıyor. İşin komik kısmı laglandığında npcler hareket ediyor fakat biz lag olduğunda hareket dahi etsek lag süresi boyunca orda durmuşuz gibi damage yiyoruz. Sorun böyle olunca kapılarda da ortalama 10 saniye lag girince npcler bir vuruşta ortalama 75k vurduğuna göre 10 saniye gitse 75x10=750k demek oluyor o süreç boyunca can da basamıyoruz kaçamıyoruz konfi değişemiyoruz ve daha da komik kısmı genelde güve uçuş düzenine geçtiğimde lag geliyor sanki ben öleyim diye tasarlanmışçasına. E durum bu olunca 750k yiyince kapıda patlıyorum. Her defasında her patladığımda sabredip şuraya konu başlığı açmamayım diyorum ama yetti artık 1 olur 2 olur ama 20-30 oldu en az bu hafta sonu 250k uridiumum çöpe çıktı en aşşağı cephanemde gitti x4 de kazanamadım tamamen zarar kimin yüzünden peki sevgili BigPoint'in kalitesiz altyapısı ve dandik serverları yüzünden evet. Kapıyı açıyorum ölüyorum sabredeyim diyorum bir daha açıyorum bir daha ölüyorum 20 tane can gidiyor artık sabrım kalmadı. Bir oyun serverı nasıl bu kadar kalitesiz bu kadar adi olabilir. Gözünüzü seveyim birisi bir şey desin sabrım tükendi oyunu da bırakıcam yetti artık, hem vaktimi hem naktimi hem de sabrımı alıyor. Bu şekilde oyuncu kitlesine değer vermemeye devam etsin bakalım kim haklıymış ilerde görürüz battıkları zaman.

Benden bu kadar sevgili arkadaşlar sizlere keyifli vakitler, tabii bu altyapısız, sorunlara çözüm bulunmayan bulunmasına çaba sarf edilmeyen, her hafta sunucusu çöken hile ve botlara çözüm aramayan; kısacası kitlesi için parmağını dahi oynatmayan BigPoint firmasının oyunu ne kadar keyifli olabilirse...

2. merkez hayat kadınının oğlu desem forumda banlarlar.... ama sorunu çözün diyoruz biz yetkili değiliz ancak merkeze iletebiliyoruz diyorlar o vakit 'ne avukatlıgını yapıyorsun lan hain beni de banlıyorsun hayırdır' diyesin geliyor vs vs o yüzden forumu kullanmayın abi buraya da şu tarz içerik atmayın beni de kullandırmak mecburiyetinde tutmayın damarıma basmayın, arazi olun tek bir günahınızı yazmayın buraya forumu da kapatsınlar hatta zaten bi işe yaradıgı yok takvim makvim de paylaşılmıyor 4-5 aydır geliştirme indirimi yalan oluyor dc de paylasılıyor diye heralde takvim yazma gereksinim duymuyorlar kardeşim orası ayrı platform burası ayrı dc kullanmak zorudna mı bu insanlar ıq seviyesine bak hele diyesin gelir ama onda da banlarlar :D sanırsın asrın liderimiz var yönetimde liyakatsizlik o derece

Ruhsuz43 bunu beğendi.
  3. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

Dediğin şey doğru, fakat inan ticket atmaya efor dahi sarf edemem sadece kullanıcılar görsün bilsin beni anlasın diye paylaştığım bir yazı bu. Yoksa gidip ticket atsam yine hiçbir şey değişmeyecek üstelik kimse görmeyecek de efor sarf etmeme dahi değmez açıkçası zaten çalışan personel yok çok ciddi söylüyorum backendden hiç anlamayan sıradan bir darkorbit oyuncusuna teklif yapıp gel kardeşim uridium karşılığında günde 1.30 saat 2 saat çalış deseler inan bana oyunun kemik kadrosundan çok daha fazla çalışır ve oyunu ileriye götürür. Çabalamak önemli olan bu adamlar tarihe adımızı yazdık oynayan oynar oynamayandan bana ne diyor ne de olsa çark payment ile dönüyor ekmeğini yiyorlar her türlü. Yok öyle emeksiz yedirtmem paramı hak etmiyolar bundan sonra ne girer oynarım ne de öneririm. ÇÖP oyun

4. Hukukçu

Hukukçu User

arkadaşlar sadece bende mi var bilmiyorum yaratığu tutuyorum sıkıyorum 3. sıkışta anca vurup öldürüyorum mıss de vurmuyor hiç hasar vurmuyorum yaratığa bi tuhaflık var

5. Ruhsuz43

Ruhsuz43 User

Oynamıyorum kardeşim dün bıraktım bi daha da girmem. Farklı bir yere yaz her halükarda eğer bu bir hata ise iligili ekip asla çözmeyecek çünkü ilgili ekip yok :D :D :D

6. oyun bendede aynı donuyor sonra sayfayı kapat tekrar aç yapıyorum aradan zaman geçince tekrardan donuyor özellikle bileştir kısmını acınca oluyor

7. Ya sevgili darkorkbit yöneticileri sizin yüzünüzden bilgisayarımdan soğudum şimdiye kadar hep benim bilgisayar arızalı diyordum meğer sizin oyun arızalıymış hep kapılarda patlıyorum bu donma yüzünden monster oyun pc almışım hatayı onlarda bulup bilgisayar 2 hafta onarıma gönderdim ve hiçbirşey çıkmadı sonuç demekki sizden bende bırakıyom darkı bu sorun hallolunca lütfen biri yazsın bana

8. smoonrise

smoonrise User

Ortalama 2009 dan beri bu oyunu oynuyorum bende daha çözmüş değilim :D bunun cevabı bence ne merkezde nede oyunun yazlımcılarında yok :D:p toplama bilgisayar sıfır + asus laptop sıfır + hp laptop sıfır + toplama bilgisayar 2 el + toplama bilgisayar sıfır bu sıralama ile kullandım ve 1 mgbit hızdan şuan 100 mgbit hıza kadar telekom + kablonet + türknet olacak şekilde sıralama ile kullandım , en verimli kullanım zamanım kımızı yazılı olan zamanlar bir süre 24 mgbit sonrasında ise 35 mgbit telekom yılları oratalama 2011 / 2014 -15 olabilir belkide oyunun en stabil yıllarına denke geldi ondan yada sistem uygun geldi bilemiyorum ama bana birçok kişi illegalci diyordu hem 21.5 inc monitör ( uzaktan tutuyorsun ) hemde netin sorunsuz halinden dolayı illegalci dediler ( benden önce portaldan atlıyorsun arkandan gelirken )

Büyük ihtimal ile server birleşmesi v.s ile altyapısı daha kötüleşti sorunlar çoğaldı ve bakım ilgi alaka parasızlıktan azaltı firmda tarafından peki nasıl hala satbil halde oyunda aktif video çeken hesaplar var ? nasıl hala kasma donma olmadan klan savaşlarını videoya çekenler var lag donma olmadan ? Bu oyun ya sistem - driver - marka yada ona benzer birşey seçiyor bazı oyunların intel ile daha yüksek performans vermesi örneği gibi yada komple teorileri ile bazı hesaplar ayrıkcalıklı veya server birleşmesinden avantajlı geçiş sağladı ...

Not: R5 3600 / RX5700 / 16 gb ram / 70 mgbit türknet hız / keenetic modem / Tarayıcıdan oynuyorum ve hala sorunsuz oyunda aktif olamıyorum savaşamıyorum etkinlik yapamıyorum ya pet başkla yere gidiyor portal kapısına gelsem bile portal gemiyi görmüyor kendi attığım mayına çarpıyorum lagdan dolayı daha neler neler , daha çözüm bulan ne yetkili nede oyuncu olmadı :D:cool:

9. DamDamSeze

DamDamSeze User

Wi-Fi ile oynuyorsan pek bir performans bekleme, oyunda ''server uzak olduğu'' için
    halihazırda bir lag problemi var üstüne kablosuz ile bağlanınca lag çekilmez olur ayrıca evde bulunan diğer cihazların da interneti çekmesi işleri iyice bozar. Tavsiyem pcye ethernet kablosu takman ve evdeki telefon ve pclerde tiktok,instagram ve youtube uygulamalarının kalitesini veri tasarrufuna alman. Ben öyle yaptım çok memnunum.