Oyunun tarayıcısı açmıyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve OsmanlıTOrunu32 tarafından 6 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunun tarayıcısı açmıyor 2 sn ye sonra kapanıyor. başka tarayıcılarda başlat bölümü gelmiyor..
    supportta yazdım verdiği şey
    " indirdiğimiz clientde özelliklerde hedef kısmının sonuna bir bosluk koyup -user-agent=BigpointClient/1.6.4 yazdıgımız da sorun çözülüyor" ama hiç bir işe yaramıyor. yapan varsa bana resimli göstere bilir mi

Ne yapılacak bilgi vere bilecek varmı

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Geçenlerde bir oyuncumuz bu şekilde sorunu çözdüğü için yardımcı olabilecek işlem olarak düşünülüp paylaşılmıştır.

Darkorbite girmek için tıkladığınız şeye sağ tık,
    Özellikler,
    açılan pencerede hedef yazar oraya en sonuna bir bosluk koyup -user-agent=BigpointClient/1.6.4 tamam diyip kapatın.

Saygılarımla,

Amiral34.

3. smoonrise

smoonrise User

Sanırım etkisi olmayacak ama sürüm 1.6.4 değil 1.6.7 şuan , birde bu hali yani güncel hali ile denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum .

4. bende de aynısı var, tıklıyorum açılır gibi oluyor ama kapanıyor bir anda. Geçmişi silme, recent mecent %temp% vs vs hespini yaptım. cmd yazıp komutları da girdim ama nafile. Yukarıda dediğinizi de yaptım, gene yok. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim, yine yok yine yok.
    Lütfen bir çözüm getirin şuna.

5. smoonrise

smoonrise User

Yakın zamanda yapılan açıklamayı sana paylaşayım ;

Bende amd ekran kartı kullanıcısıyım ve 22.5.1 kullanıyorum , foruma şikayetler için konular açıldığından beri sorun yaşamadım hiç hatta yakın zamanda format attım tüm sistemi yeniledim sürücüler v.s. sizinde eğer amd ise ve sürüm bu değil ise belirtilen sürüm ile deneyin hatta arama motoru üzeriden tam sağlıklı silme işlemi adımlarına bakın öyle silin güvenli mod açma öyle silme gibi yeni sürüm yüklerken özellikle amd için büyük sorun olabiliyor bazı sistemlerde ve her zaman Recommended (WHQL) sürümü kullanın üstüne yeni sürüm güncel sürüm gelse bile tercih etmeyin umarım yardımı olur .

6. Çok teşekkür ederim. Sorunum düzeldi ve sevindirik oldum. :D

TR|SUBUTAY bunu beğendi.