ozel zirh kaplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __HOKAGE__ tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. __HOKAGE__

__HOKAGE__ User

ozel zirh farkli renglerde ve farkli gemiler icin farkli gorunumde olucak ozellikleri de farkli olucak mesela sari rengli zirh kaplama dp puani atirma disinda exstra hiz, kirmizi extra saldiri, mavi extra kalkan, siyah darbe alma ihtimalini dusurur , beyaz xp ve sohret kazanma sansini artirir numune suanda gosteremicem islerim cok oldugu icin ama bi bos vakit bulursam yaparim bunu degerlendirmenizi istiyorum

2. Zırh tasarımlarına gerek yokki zaten kazandıracak dediğin tüm şeyleri kazandıran tasarımlar ben ce gereksiz -1 ..

3. **CoLa**

**CoLa** User

Ekstra veren tasarimlar ve yetenek tasarimlari yeterince var zaten. Bencede geregi yok -1

4. Öncelikle anket açmalıydın.

Konu hakkında ise, ben olumlu görüyorum eğer miktarlar abartılmaz ise olabilir. Ayrıca biraz daha açık yazmalısın hangi zırh % kaç ne verecek(Örneğin: Mavi zırh kaplaması: %5 oranında ekstra kalkan bonusu verir.)

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2014
  5. zaten tasarımlar var birde zırh olsa örn %5 diminsher %5 zırh seprom falan derken miktarlar uçar biraz daha geliştirebilirsin

6. Eyuplu3

Eyuplu3 User

miktarı abartılı olmamalı çok düşük olmalı onun dışında zaten kullandığın tasarıımın arttırdığı özelliği arttırmamalı misal %5 hasar veren tasarım kullanıyorsan %3 hasar veren zırh etkisiz olmalı.

7. Darkmen

Darkmen User

zırh kaplamadan kastı ilk yazdığından anladığım kadarıyla saturn, sapphire vb. bunlara bu kadar çok yetenek eklenmesi çokda doğru olmaz -1

8. __HOKAGE__

__HOKAGE__ User

cok okadarda artmayacak 3%-2% sadece oyunda gemilerin gorunumu degismek icin daha şık gorunum icin

9. oldu olacak birde ışın kılıçları gelsin. Çoluk çocuk yerine döndü forum -1

10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Söylediğiniz özellikte zaten tasarımlar var ancak belki resim destekli olsa daha iyi olabilir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.