ozellikleri verilmiş çarla alpha kapısın yapabilirmiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 lf3 10 lf2 5 bo2 6 flax 16 256c lik kalkan hız full 15 elit hız goliath 250 bin urilik tasarımları yok sadece iyi sıkıyorum skaylab gelişmiş yani beslemeyi bol koyup girebilirim pet yok daha ne yazacağımı bilmiyorum :) bu çarla alpha yapabilirmiyim veya girsem hangisinde zorlanırım ?

2. iyi oynarsan yaparsın. Acele etme hp azaldıgında kaç uzağa fulle rahat rahat yap. Pet ve kamikazen olsa cok daha kısa sürede yapardın ama bilgin olsun :)

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk bölümleri yapabilirsiniz ama ilerleyen bölümlerde zorlanırsınız iyi vurmanız kapı için farketmiyor bu kalkan ile girerseniz ilk 2 darbede özellikle kristalinler ve kristalonlarda patlayabilirsiniz bence kapı için acele etmeyin biraz daha kalkan ve vuruş güçlendirmesi yaparak gemiyi geliştirdikten sonra kapıyı yapın.

4. FM haklı ayrıca bu telaş niye :) ben full lf3 bo2 27 argeyim daha hiç kapı yapmadım :D ayrıca alphadan başlamanı tercih etmem alpha ypaıcam derken gamma ve betayı tamamlayan tanıdıklarım var :D gemileri yapabilecek kapasitede deil öyle kenarda bekletiyorlar zetadan başlarsan havoclarında fullenmiş olur

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pet ve kamikaze 3 modülünüz olmuş olsaydı kristallinleri geçerdiniz.Ancak bu gemiyle kristallinler çok zor.Protegitlerde aynı şekilde.Bo2 almalı ve sayısının yükseltmelisiniz.Kapı için çok erken daha.

İyi forumlar

6. BonusRasta

BonusRasta User

1. Konfi Ağır yap : 15 bo2 gemiye koy, lazerleri diroitlere
    2. Konfi Hız yap : 15 hız gemide, kalkan diroitlerde

Klasik dizilim yani, devolara kadar rahat yaparsın, sibelonda biraz vaktin geçer, sibelonit olanı da yaparsın ama kristallinlerde zorluk çekebilirsin. Bir kere şansını dene baktın patladın kalsın uğraşma.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence fazla acele etmeyin ilk aşamaları yapılabilir ama taşkınlar zorlar biraz bence kalkanları tamamladıktan sonra pet ve kamikaze kullanarak daha rahat yapabilirsiniz ( pet + kamikaze önerisini vip üyeliğiniz varsa kullanın yoksa uridium açısından zarar edersiniz )

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibinin bo2 si az bizde o yüzden yapamaması fikrine yöneldik :) Sayısını arttırınca sizin dediğiniz gibi konfgirasyon dizebilir.

İyi forumlar

9. BonusRasta

BonusRasta User

Yanıltmak gibi olmasın zaten tamamını yapsın demedim bir yere kadar rahat yapacağını söyledim sonrasında zorluk çeker dedim mod'um :)

10. İlk Alphamı senin geminden daha kötü bir gemi ile yapmıştım o zamanlar lf2 de yoktu uğraştırmıştı. Kapı taktiklerini yaparsan her türlü bitirirsin phoenıxle bile yapılır bir hafta sürer ama önemli olan azim :D Bu arada oyununda kasma yaşanıyorsa kapıya girme küçük bir kasma da kristallin, kristallon ve prodegit kardeşler affetmiyor :p

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibi sizlere farklı farklı yorumlar yönelttik artık değerlendirip girip girmemek size kalmış.Ancak girerseniz dikkatli olmalısınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.